To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - jak wam się podoba :) ??

tomusn - 12-07-2006, 22:11

bardzo ładne, ale jak to się robi i czy dałoby przerobić Colta C50?
piwkotom - 12-07-2006, 22:14

jest zajebisty, widze ze masz pojecie i umiejetnosci no i duuuuzo czasu ;)
naprawde, brdzo fajnie zrobiony :D

[ Dodano: 12-07-2006, 22:16 ]
tomusn napisał/a:
bardzo ładne, ale jak to się robi i czy dałoby przerobić Colta C50?

3D Studio Max jak widze i do dziela ;)

stanik - 12-07-2006, 22:33

dokładnie, 3D Studio Max i dużo samozaparcia, bo żeby takie cos zrobić to ho ho i jeszcze troszkę :) Moim jedynym dokonaniem był pomidor toczący się po stole :)
A widziałem kiedyś w necie motocykl bodajże kawasaki (charakterystyczny zielony kolor) zrobiony jak oryginał. Normalnie ktoś przez jakiś długi czas to robił i dopracował model praktycznie co do śrubki, wszystkie textury dopracowane, no po prostu jak zdjęcie :)
Pozdrawiam

tomusn - 12-07-2006, 22:41

jak 3Dmax to mam kolege architekta co się tym zajmuje, teraz ma ponoć więcej wolnego to może coś mi poradzi :)
szczeslaw - 13-07-2006, 00:15

stanik napisał/a:
dużo samozaparcia

Albo troszkę kasy ;)
Firma kuzyna zajmuje się takimi rzeczami - robią animki dla duuużej firmy produkującej osprzęt do samochodów. Oni nie robią sami siatek samochodów - kupują je w necie od firm, które zajmują się zawodowo właśnie tworzeniem siatek.

Anonymous - 13-07-2006, 09:22

szczeslaw napisał/a:
stanik napisał/a:
dużo samozaparcia

Albo troszkę kasy ;)
Firma kuzyna zajmuje się takimi rzeczami - robią animki dla duuużej firmy produkującej osprzęt do samochodów. Oni nie robią sami siatek samochodów - kupują je w necie od firm, które zajmują się zawodowo właśnie tworzeniem siatek.

no kasy to jakoś szczegulnie niemam ( wszystko pochłania mi eclips :wink: ) już prędzej
czas ale to i tak chwilowo , poprostu podczas modelowania nie można się poddać :lol:
to autko robiłem na konkurs jakieś 3- 4 l temu
a może kuzyn chce pare siatek :mrgreen:

Anonymous - 27-07-2006, 23:54

ja tak jak Memphis chcialbym taki brelok :twisted: