Galant - Ogólne - tjunink ea
Robson86 - 23-08-2006, 18:38
...ja się tylko podpisze pod słowami "roch_27"cyt. "po co upiękaszać (czytaj zepsuć ) tak piekne autko jakim jest EA"
-DOKŁADNIE
pozdr
TommiCrazy - 25-08-2006, 22:09
Mi sie podoba, wg mnie wlasnie zblizyli go do mustanga , jest to wmiare czysty tuning bez zbytno odstającej na wszystkie strony efektywnosci plastikow, duzo lepiej niz w przypadku pontiaka którego zbudowali, kolorystyka mi się bardzo podoba bo nawiązuje do dodga challengera czy pontiaka GTO, felgi ciemne i duze, , tak samo jak maska, dach i klapa,auto osadzone głęboko na glebie.
To jest wlasnie pomyslane z gustem, to jest u-amerykanizowany galant, a czy amerykanizowanie japonni musi się komuś podoba to oczywiscie kwestia gustu.
jestem na TAK
[ Dodano: 25-08-2006, 22:23 ]
kolorystyka tych amerykanców z lat ich swietlnosci glownie byla taka
nawet zabawke zrobili pomaranczową
oto przyklad na old skólowym dodgu
a to przyklad ze klasyka żyje i ma sie dobrze w bierzących latach
ten mustang apropo tego jak mu zrobili gril koło swiateł
wiec zeby niebylo ze podaje tylko dwa to mustang tez w takiej kolorystycy się pojawił
a to najwieksza legenda tamtych czasow, nieprzypadkowo też w tych kolorach
dziekuje za uwage
Anonymous - 21-09-2006, 21:05
a mnie sie tam podoba
Anonymous - 22-09-2006, 23:40
Mi też się podoba
Anonymous - 25-09-2006, 20:03
zrobili z tego calibrę ,to mówi samo za siebie
Matejko - 02-10-2006, 20:52
artykul z GT o ww. galancie
] ]
Anonymous - 04-10-2006, 19:59
Jest/ był do sprzedania na allegro, coś koło 32tys ktoś dawał jednak i tak nie osiągnięto ceny minimalnej.
macia - 04-10-2006, 21:14
Pewnie, że o gustach nie ma sensu dyskutować... Mój jednak jest całkowicie odmienny od twórców tej przeróbki. Argument? - oglądam czasem programy przyrodnicze (animal planet itp.) i nigdy nie zauważyłem przebranego rekina, nawet gdyby miał udawać mustanga
Także niejaki M.Jackson próbował przechytrzyć naturę i jakoś mu się nie do końca powiodło
Niech rekin pozostanie rekinem tak, jak go stworzono
|
|
|