[XX-92]Colt C50 i starsze - Wkładka do zamka
Anonymous - 04-08-2006, 21:43
Mozna wymoczyc w nafcie, ale najpierw zdemontuj uszczelke bo ja nafta moze zabic
TNT - 04-08-2006, 22:13
Na poprzednim zlocie dostalem od Grzeska takie smieszne cudo co sie nazywa KLUCZ CHEMICZNY stalo stalo az kupilem Hanie i tez nie dalem rade otworzyc bagaznika kluczykiem (a czasem trzeba) wymontowalem wkladke spryskalem ze 3x wytarlem zamontowalem i jak nowa potem tylko olej w sprayu i po klopocie.
Anonymous - 05-08-2006, 08:47
Dzieki, spróbuje co¶ z tym zrobić mam nadzieje ze co¶ pomoże bo nie zawsze chce mi sie biegać do kabiny otwierać bagażnik. A sam± wkładke da się jako¶ rozłóżyć czy nie??
Krzyzak - 06-08-2006, 20:36
Oczywi¶cie, że się da - przecież jako¶ j± złożyli
Ja rozbierałem na czynnikie pierwsze stacyjkę - a jak wiesz ten sam klucz wchodzi do stacyjki duuużo głebiej
szpala85 - 17-08-2006, 15:18
ja w colcie zrobilem sobie centralny i po klopocie , a bagaznik podlaczylem tez do centralnego ( bo muj centralny ma 2 kanaly , jeden do zamykania/otwierania , drugi dodatkowo do czegos tam ) no i wykorzystalem ten drugi do klapy bagaznika (musialem na allegro kupic dodatkowy silownik ten specjalny) jakos to zmontowalem i dziala do dzisiaj podchodze i wciskam se pilot , a tu bagaznik sie otwiera troche cyniarsko ale zawsze to lepsze niz podchodzic z kluczykiem i krecic pozdro
|
|
|