Sporty Motorowe - Najlepsza Rajdówka WRC
kordiank2 - 14-07-2005, 17:36
a moim zdaniem ta ankieta jest bez sensu... bo każdy kto się trochę wurcem interesuje, to jest wściekły, że miśki sobie nie bardzo radzą, a xara rządzi i co by nie pisać i jakby nie głosować, to nic nie zmieni niezaprzeczalnych faktów
Hubeeert - 14-07-2005, 17:43
A ja bym proponował ankietę na najlepsze auto rajdowe wszechczasów.
Nie tylko WRC ale grupa B itd
Rafal_Szczecin - 14-07-2005, 17:47
Hubi widac nie zabardzo sledzisz . Ta ankieta byla taka w krtorej bylo wiekszosc wazniejszych aut nie tylko wrc ale takze tych starszych jak Lancia Stratos czy Toyota Celica, i przerobilismy ankiete poniewaz trudno porownywac przykladowo auto z gruby b czy z lat 90 do najnowszych rajdowek.
Hubeeert - 14-07-2005, 17:49
Ale właśnie tamta mi się podobała - wiem marudzę - tyle że tam mieliśmy wybór spośród aut które wygrywały a tu co EVO ledwo przędzie może Hyundai
Rafal_Szczecin - 14-07-2005, 17:53
to dlaczego nie mowiles ze Ci sie podobala ???? zesmy ja tym zastapili, ale tutaj zdecydowala wiekszosc i ankieta zostala zmodyfikowana na taka jaka teraz jest
Hubeeert - 14-07-2005, 17:56
bo tylko mnie się podobała a rządzi wola większości
Koniec bo OT robimy - pogadać możemy na gg.
polsaler - 14-07-2005, 19:50
Hubeeert napisał/a: | A ja bym proponował ankietę na najlepsze auto rajdowe wszechczasów.
Nie tylko WRC ale grupa B itd |
PIRWSZE CZYTAC TOPIC OD POCZATKU DRUGIE "KRYTYKOWAC" !!!!
a tu widać ,że kolega Hubeeert nie śledził tematu od początku . czyli należy sie ... zółta kartka
[ Dodano: Czw Lip 14, 2005 8:03 pm ]
kordiank2 napisał/a: | a moim zdaniem ta ankieta jest bez sensu... bo każdy kto się trochę wurcem interesuje, to jest wściekły, że miśki sobie nie bardzo radzą, a xara rządzi i co by nie pisać i jakby nie głosować, to nic nie zmieni niezaprzeczalnych faktów |
Nie zgodze sie z tym , e ankietka jest bez sensu . Chodzi w niej o wytypowanie najlepszego auta WRC ogólnie a nie na podstawie tego sezonu . Historia samochodów WRC nie zaczeła sie w sezonie 2005 tylko trwa juz ładnych pare lat . Nie ma tu wiec nic do rzeczy czy teraz Xsara wygrywa wszystko przecież jeszcze cztery sezony temu nikt o xsarze nawet nie słyszał . Jeśli zaś chodzi o Mitsubishi to rozumiem fakt , że na forum mitsumaniaków wygrać może inny samochód ale wynika to tylko z małego zainteresowania rajdami wogóle i ogromną miłością do Trzech Diamentów
|
|
|