To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - Kupię Carismę DID 116KM (2003-2004r)

Pieniek - 04-05-2009, 18:34

No no to wyrosła mi konkurencja na trasie Radzymińskiej.
Student pewnie się zdecydowałeś na zakup po pierwszym głębszym naciśnięciu gazu, parę bonusowych koników i niutków zrobiło swoje.
Miło poczytać jak dobre samochody idą w dobre ręce.
Pozdrawiam.

Grześku - 04-05-2009, 21:05

Pieniek napisał/a:
Student pewnie się zdecydowałeś na zakup po pierwszym głębszym naciśnięciu gazu

nie wiem na ile się wtedy zdecydował, ale wiem na ile mnie wystraszył dojeżdżając do ronda :mrgreen: perspektywa pasażera jest inna niż kierowcy i majty mokre :D

Student - 04-05-2009, 22:00

Oj Grześ już Ci wyjaśniałem, że wasze rondo nie zrobiło na mnie wrażenia i jednocześnie tłumaczyłem że Rondo Starzyńskiego w W-wie to dopiero zabawa. Ale faktycznie jak się siedzi z boku to ma sie zgoła odmienne odczucia.
Piwor - 04-05-2009, 22:38

Fakt, też nie lubię Starzyniaka. :P
Bartek - 05-05-2009, 07:09

Gratki Student :)

Carisma ma napęd na niewłaściwe koła, żeby pasażerowie robili w majty...... RWD + małe rondo :twisted: to najlepszy ściskacz pośladków dla pasażerów..... 4rołapem jeszcze się nie odważyłem - za szybko jest, a on nadal jedzie jak po szynach......

cns80 - 05-05-2009, 08:06

Student napisał/a:
Panowie jeszcze sie nie nacieszyłem (chyba mogę tak powiedzieć, moją nową Cari) a już zmiany i zamiany
Co będziesz jeździł ;) Rozbieramy ją na części :D
Student - 05-05-2009, 08:31

Ok. rozmawiałem z Grześkiem Cari dzisiaj wyjeżdża z serwisu , jutro jadę po odbiór jak wszystko pójdzie ok. i panowie nie zawalą.
Marcin-Krak - 05-05-2009, 11:25

Student, gratuluję :D
Ale dlaczemu nie założyłeś jeszcze tematu w Naszych Miśkach - toż to normalnie skandalll jakiś jest :D

Grześku - 08-05-2009, 22:34

No i pojechali....
Smutno jakoś - bynajmniej nie dlatego żebym tęsknił za Rafałem :mrgreen:

Napisz Rafale jak Ci się dojechało.

Student - 09-05-2009, 23:03

Oj przepraszam ale dopiero teraz znalazłem czas aby wejść na forum, a jeszcze "umowa" nie skończona.
Cóż mogę powiedzieć "HURAAAAA nareszcie odebrałem"
Powiem wam tak że cieszę sie jak przy kupnie poprzedniej Cari, żona też, tylko mam problem...
Żona zamknęła Cari w garażu i powiedziała że dopóki nie zaczepię nowych tablic to nie dostanę kluczyków", wiecie co zrobiłem , poszedłem wieczorem do garażu i sobie posiedziałem w mojej nowej Cari,

Jeszce raz wielkie dzięki Grześ za herbatę :lol: :mrgreen: :mrgreen:

A żona powiedziała że jednak te neonka na pedały do był dobry pomysł bo pasowały do zegarów, no nic coś kupię,

Grześku - 09-05-2009, 23:20

Student napisał/a:
że jednak te neonka na pedały do był dobry pomysł bo pasowały do zegarów,

ha!
Student napisał/a:
no nic coś kupię

HA!

tak się składa, że mam jakieś na zbyciu :mrgreen:

Student - 10-05-2009, 02:05

To sie dogadamy szczególnie że wiesz gdzie to było podłączone.

Ale normalnie kłóci się to z moim ego (neonki w aucie) :evil:

Matejko - 10-05-2009, 12:41

pogratulowac :) a neonki fajna rzecz, sam mam jeden bo z drugiej strony byla fabryczna lampka, ale podmienilem pod kolo, no i fajnie sie na skorze niebieski odbija