To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Pajero - Może ktoś oglądał ten samochód proszę o opinię

pathrow - 14-05-2009, 10:59

ma łańcuch i chyba tylko rolki się wymienia, na komputer podjadę

[ Dodano: 21-05-2009, 10:50 ]
No i ciąg dalszy perypetii pod tytułem chcę kupić :)

Jakie wtryski są w silniku 3,2 DiD z 2002 roku ?? Nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi ale chyba była jakaśzmiana w 2003 roku w tych silnikach ??
Czy jak smochód kiepsko odpala czyli coś z układem paliwowym to sobie go odpuścić czy powalczyć o zniżkę na zapowiadane problemy raczej z pompą paliwową (a może wtryski właśnie lub jest jeszcze jakiś regulator czy coś takiego)?? No i nie zbiera się przez to wszystko odpowiednio :(

Żona już zaczyna mieć obiekcje że jużcoś nie tak. Chopaki poradźcie coś (tylko nie to żeby żonę w domu zostawiać :D bo ona robi tyle km co i ja tak więc razem kupujemy samochód :D )

zarazja - 04-09-2009, 15:30

witam
podnoszę temat, żeby nie zakładać nowych wątków
rozglądam się za pajero i podoba mi się ten:

http://www.allegro.pl/ite...o_nowe_lpg.html

Czy ktoś go zna? widział? może coś na jego temat powiedzieć? wiem, że już coś o nim tu było na forum ale ucichło, ktoś go rezerwował i zniknął
mam do Poznania 500 km w jedną stronę i trochę głupio się przejechać i rozczarować...

pozdrawiam :)

Gene - 05-09-2009, 00:07

lol ale bestia... ciekawe po co BFG Mud Terrain jak auto z czarnego nie zjezdzalo. :D
Szyszkowa - 05-09-2009, 08:21

Gene napisał/a:
lol ale bestia... ciekawe po co BFG Mud Terrain jak auto z czarnego nie zjezdzalo. :D

Tak samo mi się pomyślało :)

Jest jeszcze opcja, że założył, żeby podnieść cenę - ale jakoś w to nie wierzę...

zarazja - 05-09-2009, 09:26

Szyszkowa napisał/a:
Gene napisał/a:

Tak samo mi się pomyślało :)

Jest jeszcze opcja, że założył, żeby podnieść cenę - ale jakoś w to nie wierzę...

firma handluje gumami i felgami więc może tak być, zwłaszcza, że piszą, że gumy można zamienić na inne
jakkolwiek, furka mi się podoba i to bardzo, pewnie spalanie można liczyć w tonach na godzinę ale cóż... mazda też nie jeździ na siłę woli właściciela :)
tylko ten Poznań... ehhh szkoda, że nie mam bliżej