To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

EVO Ogólne - Lancer Evolution VII i paliwo

Student - 15-05-2009, 09:16

Dlaczego doszukujecie się sterowania testem, czy bierzecie to ze swojej pracy zawodowej i manipulacji ludźmi?

Dla mnie jest proste: porównują paliwo z wyższej półki do standardowego, nie doszukuje sie czy w tym normalnym była woda czy rozpuszczalnik.

Każdy ma swoją banię i wie na co się decyduje, Ja nie zalewam Verwą ani inną 98+ bo uważam że nie ma sensu.

Anonymous - 16-05-2009, 22:54

krzychu napisał/a:
że każdy niezależnie od mocy powinien sobie zostawić ten margines 5-10sec
Zakładając, że jedziesz 100km/h i z przeciwka też 100 to łączna prędkość wychodzi 200km/h. Zostawiając sobie 10sec. marginesu zjeżdżasz na swój pas 550m :idea: od pojazdu nadjeżdzającego z przeciwka. Nie kituj stary, co :mrgreen:

krzychu napisał/a:
A Ty masz tą wersję 360 konióf?? Wydawało mi się że to 290 coś...

Troche mu dodałem, teraz ma 363KM i 458Nm.

krzychu - 16-05-2009, 23:29

sith napisał/a:
Zakładając, że jedziesz 100km/h i z przeciwka też 100 to łączna prędkość wychodzi 200km/h. Zostawiając sobie 10sec. marginesu zjeżdżasz na swój pas 550m :idea: od pojazdu nadjeżdzającego z przeciwka. Nie kituj stary, co :mrgreen:

No to zmniejsz sobie go do 3-4 sec. A to już jest margines który kulturalnie warto zostawić dla tego człowieka z przeciwka żeby nie musiał hamować, migać światłami i szukać tabletek na ciśnienie.

sith napisał/a:

Troche mu dodałem, teraz ma 363KM i 458Nm.

Pochwalisz się jak?

Anonymous - 17-05-2009, 19:57

krzychu, poszło na PW, za reklamę mi nie płacą :)
cheatah - 17-05-2009, 22:21

Student napisał/a:
Dla mnie jest proste: porównują paliwo z wyższej półki do standardowego

porownuja paliwo z wyzszej polki, ale tylko jednej firmy, dodatkowo wymieniajac nazwe tej firmy kilkakrotnie w tekscie oraz w tytule. Przypadek ?

Poza tym, myslisz ze testy konsumenckie np na najladniejszy samochod dla kobiety, to samchody wygrywaja glosami klientek :) ? Zdziwilbys sie :)

pzdr
m

Student - 17-05-2009, 22:26

Ale Ja tego nie myślę Ja wiem Jak sie to robi bo sam w pracy takie rzeczy robię, czyli manipuluję faktami. 8)
Ja i tak nie przesiądę sę a BP bo mam stację Shella na której od 7 lat leję i zawsze dojeżdżam.

cheatah - 17-05-2009, 23:25

ale nikt nie mowil o przesiadaniu sie na BP 8) . Kazdy ma swoje stacje, ja zamiennie albo VPR albo BP ultimate leje.