To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - Roznice pomiedzy Carisma model 95, a po liftingu model 99.

Anonymous - 01-07-2005, 16:22

uchwyt kosztowal 250zl plus 70zl montaz.
tez mam bo sobie wstawilem i tez nie uzywam bo radio za mocno wystaje.

Matejko - 01-07-2005, 17:51

heheh ah ten szpan z uchwytami na napoje :D
Kofi - 02-07-2005, 12:05

zazdroscisz bo nie masz :lol:
Matejko - 02-07-2005, 12:47

Kofi napisał/a:
zazdroscisz bo nie masz :lol:

ja :?:

oczywiscie ze mam i mam jeszcze jeden dings ktorego reszta nie ma

8)

luk_szc - 02-07-2005, 17:59

Progi pod kolor autka :D też mam ale czarne :cry:

A ja też mam uchwyt na napoje :lol: i takie diksiki na zdeżakach na każdym rogu autka z napisikami mitsubisch i grilik z chromkami i z tymi prążkami (szprosikami) w pionie .

Matejko - 02-07-2005, 18:39

luk_szc napisał/a:
Progi pod kolor autka :D też mam ale czarne :cry:

A ja też mam uchwyt na napoje :lol: i takie diksiki na zdeżakach na każdym rogu autka z napisikami mitsubisch i grilik z chromkami i z tymi prążkami (szprosikami) w pionie .

psztryknij siakies fotki obejrzymy :D

a i nie chodzi o progi 8)

luk_szc - 02-07-2005, 19:41

Pstrykne jak umyje .

A co ty tam masz :shock: drzwi to i ja mam . Widać to to na zdięciu .

Matejko - 02-07-2005, 23:15

luk_szc napisał/a:
Pstrykne jak umyje .

bueheh to dlugo cos nie myles tego auta :P

ano szukaj :D

arekp - 02-07-2005, 23:51

luk_szc napisał/a:

Pewnie chodzi o przednie klamki bez zamka. Przyznam, ze ciekawy pomysl. Progi pod kolor auta mialem lakierowac ale pomyslalem o tym za pozno i lakiernik odswiezajacy mi zderzaki mial za malo lakieru przygotowane :(

Luk_szc: czemu nie bylo Cie na zadnym spotkaniu w Szczecinie??

arekp - 02-07-2005, 23:52

Sorry luk_szc ... zasugerowalem sie nickiem i myslalem, ze jestes ze Szczecina ;) Z profilu juz zobaczylem, ze wawka
Matejko - 03-07-2005, 00:09

arekp napisał/a:

Pewnie chodzi o przednie klamki bez zamka. Przyznam, ze ciekawy pomysl. Progi pod kolor auta mialem lakierowac ale pomyslalem o tym za pozno i lakiernik odswiezajacy mi zderzaki mial za malo lakieru przygotowane :(

brawo :D

a progi i tak masz ciemne auto to az tak nie widac ze sa czarne :wink:

Anonymous - 03-07-2005, 11:50

Matejko napisał/a:
arekp napisał/a:

brawo :D

przyznaj sie ze polamales klamke a ta bez zamka byla tansza, sknero :D :D :D a nie ze to taki dink s :lol: :lol:

Matejko - 03-07-2005, 12:15

arturro napisał/a:

przyznaj sie ze polamales klamke a ta bez zamka byla tansza, sknero :D :D :D a nie ze to taki dink s :lol: :lol:

biedny studencie a nie sknero :P :P :P

e-e mialem polamana tylna ale z cala ramka i tak z ciekawosci czy pasuje zamienilem ramki i nawet milo wyglada bez zamka, teraz szukam jakies polamanej lewej bo od strony kierowcy tez zmienie,
z zamkow nie korzystam, a jak cos sie stanie z pilotem to zawsze jest zamek w bagazniku, lub jakas cienka listewka :wink: :wink:

arekp - 03-07-2005, 16:08

Przed kilkoma minutkami odstawialem autko do garazu i zapomnialem sprawdzic czy ksztalty plastikow sa takie same czy zrobiles jakis patent :wink:

Powiedz czy z zamkiem nie bylo zadnego problemu przy tej operacji? Zostawiles zamek pod plastikiem czy go zdemontowales? Jesli mechanizm wyciagales to jak poradziles sobie z centralnym? Pomysl podoba mi sie na tyle, ze bede poszukiwal teraz klamek do siebie :D

Co do lakierowania progow to przymierzam sie do tego wraz z lusterkami poniewaz mam zniszczony przez poprzedniego wlasciciela plastik. Zastanawiam sie tylko nad opcja lakierowania lusterek i progow na matowy odcien czarnego lub pod kolor auta ... oraz przy tej okazji polakierowac tez plastiki idace na dachu przez cale auto bo tez sa brzydkie.

Matejko - 03-07-2005, 17:08

nie wiem czy tak jest w kazdej carismie ale z prawej strony bebenek na zamek nie robil nic(najprawdopodobniej odlamalo sie od niego cos co przy przekrecaniu kluczykiem wypychalo cyngielek) chyba ze jest tam tylko kabelek idacy do silownika od centralnego bo tak bylo u mnie, od bebenka tylko jeden kabelek, ktory odlaczylem a centralny dziala nadal, ksztalt, sruby itp jest ten sam