To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podlaskie - Spot w Białymstoku - wrażenia

Kofi - 03-07-2005, 19:43

na dole widac kawalek moje poleglej glowy :lol: :oops: :D
Anonymous - 03-07-2005, 22:18

Grubo 8)

Ładnie :lol:

Piknie 8)

:shock: i te ogóry

Matejko - 03-07-2005, 23:09

okres ochronny dla jackiego zakonczony wyborowa wrocila :D
Anonymous - 04-07-2005, 00:07

ogory musza byc jak bolec jest, no i zubr w trawie puszczy - piekne jest te podlasie, zreszta kofi wspominal o tym wczesniej :D
kofi wcale gwozdzia nie przybil tylko czegos szukal, akurat jak robilem zdjecie :lol: :lol: :lol:

igi - 04-07-2005, 07:44

no to widze że całkiem fajnie było na zlocie :oops: A tylko sie zastanawiam gdzie ja byłem w tym czasie? :oops: :wink:
TNT - 04-07-2005, 09:56

Igi ty pewnie szukales czegos do picia. Ale tak ogolnie impra byla super szkoda ze tak wczesnie musialem zwijac zagle (tzn odjechac z piskiem wscieklosci), ale to nic odbije w Grudziadzu. :D
igi - 04-07-2005, 10:06

j.sumkowski napisał/a:
Igi ty pewnie szukales czegos do picia.

Taaaaa. Przekonałem się że ZUBR nie lubi ognistej wody a w szczególności 6 żubrów wręcz nie trawi tejże wody :oops: :wink:

Bartek - 04-07-2005, 12:02

Zlocik-spocik SUPER!
Podziekowania dla organizatora :wink: i pozdrowienia dla uczestnikow, rowniez zbetonionych :lol:

kordiank2 - 06-07-2005, 11:07

żal pupę ściska. że musiałem zwinąć się z dziećmi nieco wcześniej, niż przewidywałem. ale było okejos, tym bardziej, że mnie pyłki nie zaatakowały i syndrom dnia następnego w związku z tym też mnie ominął.

JACKIE: odnośnie tego matiza, to takie małe sprostowanie: jeśli dobrze zrozumiałem, to był mistrz europy w kategorii "jakość brzmienia", które to mistrzostwa organizują jacyś niemce i testują jakość na jakiejś swojej specjalnej płytce. no i na pewno nie było dyskoteki, tylko jakiś acid jazz, czy cuś w podobie, bo nie mogłem się skupić szukając źródła dźwięku, którego nie znalazłem.

celestyna wracała jak zwykle bez problemów. a w piątek w końcu zostawiam ją u lakiernika!!!

gorące pozdrowienia dla wszystkich uczestników zlotu, a zwłaszcza od Maksa dla Wiktorii

TNT - 06-07-2005, 12:06

Dzieki w imieniu Wiktori na pewno przekaze. Zlocik spocik i tak byl fajny. Tylko szkoda ze wraz z Kordianem musielismy szybciej sie zmyc :cry:
Anonymous - 06-07-2005, 19:20

Matejko napisał/a:
Jackie napisał/a:
Nic podobnego!
To oczywista reakcja alergiczna na pyłki pylących traw!!!! (i tej wersji się będę trzymał) Boże co za naród, od razu tak od czci i wiary, że niby człowiek jak już coś to od razu pijak i takie tam, znaczy chory byłem i wszystko! :wink:
Pozdrawiam
EDIT:
Matejko, czy na potzreby dnia, mógłbyś nieco zmienić obrazek pod postem??Jakoś tak mnie mdli..... :wink:

czy napisalem gdzies pijaku :?: :P
tak rozumiem reakcja alergiczna, oczywiscie wierze, ciekawe co bedzie kwitnelo na koniec sierpnia w grudziadzu :lol: :lol: :lol:

moge np na taki:

:D

co to za zamieszczanie moich zdjec?? :D

a tak apropo jestem w Łomzy ktos tu z okolic jest chetny na jakis zlot przy piwie????

Matejko - 06-07-2005, 20:26

deenbe napisał/a:

co to za zamieszczanie moich zdjec?? :D
a tak apropo jestem w Łomzy ktos tu z okolic jest chetny na jakis zlot przy piwie????

ono juz tak samo moje jak i twoje :D

TNT - 23-07-2005, 17:05

Chlopaki wrzuccie jeszcze raz zdjecia bo po zmianach oczywiscie sa krzyzyki a fajnie powspominac.