Lancer Ogólne - Lancer Sedan - czy warto kupić ?
JCH - 15-08-2006, 14:17
Jackie napisał/a: | Z gwarancją jest tak, że nalezy ją przedłużyć w Polsce, co za tym idzie samochód musi mieć zrobiony przegląd 0 zgodnie z polskimi normami. Jeżeli tego nie ma na gwarancji możesz go serwisować....w Estonii |
Jest jakiś problem z przejściem tego przeglądu
Jackie napisał/a: | jakoś nie widzę, żeby MMC się rozbijało Evo i pajerakami | Z punktu widzenia klienta (niewtajemniczongo obserwatora) może to wyglądać trochę inaczej
Z drugiej strony czym mają jeździć jeśli nie flagowymi modelami.
Karwoś - 15-08-2006, 23:41
To może i ja się wypowiem:
Co prawda mam 2,0 w automacie (z USA) ale jeździ to podobnie do 1,6 - ale nie porównywałem.
Co do minusów: skrzypiące tuleje wachacza - jakoś nie ma kiedy się tym zająć, wnętrze - ja akurat na to szare nie musze narzekać i nie narzekam bo nie mam szarego
Plusy: cała reszta. co prawda w tej chwili ma 20010mil ale jeżdząc od roku nic mnie nie zawiodło i do niczego nie mogę się przyczepić.
A co do radia to u mnie piszą tylko : "Mitsubishi Motors" : orginalne radio + 6 głośników i gra bardzo przyzwoicie.
Ja polecam Lancerka. Tylko że jestem nieobiektywny - sentyment jednak jest )
Anonymous - 16-08-2006, 09:29
Karwoś - No cóż wiadomo, że na rynek amerykański wielu producentów trochę inaczej przygotowuje swe auta
W zasadzie już się zdecydowałem na Lancera- teraz pozostaje tylko kwestia wyboru koloru auta. Wbrew pozorom dla mnie wcale niełatwa, bo Lancer podoba mi się w srebrnym (silver metalic), grafitowym i czarnym kolorze. No ale to już tylko kwestia gustu.
Może wiecie, gdzie najlepiej serwisować Mitsu w Warszawie ? Zawsze jakiś dodatkowy adres może się przydać
Student - 16-08-2006, 11:51
Kolor zawsze ciemny w tym przypadku CZARNY i nie prawdą jest że brudas auto powinno raz w tygodniu odwiedzić myjnię a żadno tak ładnie nie wygląda jak czarne do ślubu i na pogrzeb w sam raz, a co do serwisu Auto GT lub Auto-Test w Markach
Anonymous - 16-08-2006, 12:32
Student - czarny jest elegancki i prestiżowy, nadaje charakter autu - szkoda tylko, że mojej dziewczynie za cholorę się nie podoba. Ona woli jasne kolory Jestem więc w kropce
KaWu - 17-08-2006, 15:56
Zeby nie doszlo do tego ze zmienisz dziewczyne
A najlepiej wziac cos posredniego: grafit, skoro czerwonego nie ma .
sla - 17-08-2006, 16:24
Kiedyś też chciałem mieć ciemny metalic i taki był mój poprzedni Lancer, ale w praktyce niestety się nie sprawdza, widać na nim każdą najmniejszą rysę, dlatego kupując tego wiedziałem że musi być srebrny metalic.Może i jest to kolor b.popularny, ale jednocześnie najbardziej praktyczny.
Anonymous - 17-08-2006, 18:33
Kości zostały rzucone - zamówiłem Lancera w kolorze Silver Metalic. Odbieram za tydzień. To fakt, że srebrny jest trochę oklepanym kolorem i na mieście można spotkać mnóstwo aut różnych marek w tym kolorze nadwozia. Mam jeszcze chwilę na zmianę koloru - może wybiorę rozwiązanie kompromisowe - grafit. Dzięki wszystkim za rady i opinie przy zakupie samochodu. Przydały się Fajnie, że istnieje takie forum. Wkrótce pewnie napiszę jak wrażenia z jazdy i użytkowania nowego Lancera. Pozdrawiam
wichura1 - 24-08-2006, 08:07
Srebrny metalic jest oklepany? Ale za to jaki ładny
Karwoś - 24-08-2006, 16:48
E tam - Biały najładniejszy
A tak naprawdę to czarny
Anonymous - 01-12-2006, 11:51 Temat postu: Wg. mnie warto Jeżdżę nówką od paru tygodni i coraz bardziej lubię to auto. Bardzo przyjemny samochód, bez żadnych ekstrawagancji, ale i bez istotnych braków. Oby japońska jakość była taka, na jaką liczyłem decydując się na to auto.
Karwoś - 01-12-2006, 17:00
Wiecie jak to sie mówi - jak się straci to dopiero się żałuje i tęskni - ja po dwóch dniach właśnie to odczuwam - czyli warto kupić !!!!!
Jackie - 01-12-2006, 17:02
Karwoś, przyjedź do salonu, zabiorę Ci tę Mazdę i sprzedam Lancernika w dobrej cenie
Pozdrawiam
Karwoś - 01-12-2006, 17:49
A w jakiej bo jak liczy się z wartością sentymentalną to tak już ze zniżką z 60 000 to się zestanowię
A i jeszcze jedno - felgi też muszę oddać - bo jak tak to jeszcze chrzestny musi sie zgodzić
|
|
|