Nasze nieMiśki ;-) - Maździuchna
docencik87 - 27-06-2009, 14:04
Marcin-Krak napisał/a: | oczywiście nie zabrakło też problemów jak np VIN rozszyfrowany w Wydziale Komunikacji jako HTB 4 drzwiowy o poj.1.4 i roku produkcji 2001 mimo, że wszędzie figurowało 2002 - no ale to już pikuś |
Zawsze można sprawdzić tutaj http://www.detali.ru/cat/ma2/ma.mycat Mazda Catalog
Wpisujesz Vin tak samo jak dla samochodów Mitsubishi.
Lub tutaj
http://www.japancats.ru/mazda/
A tam w ogóle to ładny samochodzik .
Chociaż mi się chyba bardziej podobuje poprzednia wersja 323F z lat 1994-1998.
Marcin-Krak - 27-06-2009, 14:39
sruba napisał/a: | btw. pokaż ją w środku |
Pokaże, tylko pogoda nie sprzyja robieniu fot No i pasuje trochę posprzątać
Wadą, przynajmniej dla mnie jest ulokowanie podłokietnika. Może jeszcze muszę pokombinować z ustawieniem fotela - ale jak na razie to jest łokciobij
karolgt - 27-06-2009, 14:54
Marcin-Krak napisał/a: |
Wadą, przynajmniej dla mnie jest ulokowanie podłokietnika. Może jeszcze muszę pokombinować z ustawieniem fotela - ale jak na razie to jest łokciobij |
to uważaj na to miejsce któr czyni prąd
Jogurt - 27-06-2009, 16:43
urodą to to nie grzeszy ale może godnie zastąpi miśka
harpagan - 27-06-2009, 17:07
Jogurt napisał/a: | urodą to to nie grzeszy ale może godnie zastąpi miśka |
Z ust mi to wyjales
Morfi - 27-06-2009, 17:41
Gratki zakupu.
Fajnie że jakiś skośnooki
Szkoda tylko, że tak duzo spala a tak słabo jeździ Będziesz zakładał gaz ???
Też myslałem o mazdach ale jak zobaczyłem ich wyniki spalań to sobie odpuściłem
Matejko - 27-06-2009, 19:15
Marcin-Krak napisał/a: | ostatni niestety palił w aucie - ale da się wytrzymać |
ozonowanie wnetrza i po klopocie
karolgt - 27-06-2009, 20:13
jak ma klime to wyczyszczenie jej pomaga. Jak coś to znam zakład gdzie to napewno dobrze oczyszczają, napewno warto
Marcin-Krak - 27-06-2009, 20:39
Morfi napisał/a: | Szkoda tylko, że tak duzo spala a tak słabo jeździ Będziesz zakładał gaz ??? |
Spalanie wg komputera jak w Miśku - więc spoko. Gazu w ogóle nie biorę pod uwagę - bo mi się to nie opłaca
Matejko napisał/a: | ozonowanie wnetrza i po klopocie |
Myślę,że żwirek wystarczy
Marcin-Krak - 02-07-2009, 09:49
Auto przebywa obecnie u doktora Leszka na wymianie podstawowych płynów i filtrów.
Nie trzeba było wszystkiego wymieniać
W każdym bądź razie pojawiły się dodatkowe, nieplanowane wymiany: klocki tył i olej w skrzyni
W sierpniu jeszcze trzeba będzie zrobić małe co nieco z lekki przepoceniem w rejonie miski olejowej i mam nadzieję, że będzie wszystko ok.
Klima sprawuje się bardzo dobrze. Muszę się tylko nauczyć ją odpowiednio ustawiać - ale to wszystko przez to, że upały są dopiero od niedawna poza tym to super sprawa, jak zaparowane szyby po kilku sekundach są suchutkie
Spalanie w korkach z włączoną klimą wg komputera wychodzi 8,3-8,5. Jak dla mnie zupełnie akceptowalne
Marcin-Krak - 04-07-2009, 03:00
Maździunia dostała nowy olej Castrol Edge 5W30.
Nowe klocki z tyłu TRW.
Parę innych drobiazgów również zostało zrobionych
Plany na najbliższy czas to doposażenie w jakiś sensowny i niedrogi alarm - ajkies propozycje co by to mogło być
Postaram się cyknąć fotki jakieś nowe
londolut - 04-07-2009, 05:15
Zobacz temat Karola, on pytał o alarm.
Rafal_Szczecin - 04-07-2009, 12:40
widzialem wczoraj dokladnie taka sama madzie jaka Ty prezentuejsz, nawet byla na takich samych aluskach , poogladalem ze wszystkich stron i co powiem ,to powiem, ale mi sie podoba
londolut - 04-07-2009, 13:14
Rafal_Szczecin napisał/a: | co powiem ,to powiem, ale mi sie podoba | Te Magdy są ok Bardzo fajne 4 drzwiowy htb z fajna bryłą nadwozia w niezłej kasie i fajnych rocznikach
Hugo - 04-07-2009, 17:35
Przeczytałem całość i gratuluję. Napewno będziesz zadowolony z tego auta.
|
|
|