Zachodniopomorskie - Grill na zakonczenia sezonu letniego
kaleos - 05-08-2009, 18:46
Makos napisał/a: | 23 sierpnia jest GP Europy, a ja staram się nie opuszczać relacji z wyścigów (chociaż ostatnio nawet na to nie mam czasu). kaleos pewnie też się nie pojawi, przecież za kółko Ferrari wraca Schumacher |
dokladnie dlatego sie nawet nie zapisywalem do tej listy
Siekiera - 05-08-2009, 21:38
Ja tylko rzuciłem propozycje na grilla ale widzę, że wszyscy wolą spotykać się tylko na Krema wiec SPOX. Na to wygląda, że temat można już usunąć.
kaleos - 05-08-2009, 21:53
nie o to chodzi:)
mysle ze wiekszosc spotkala by sie przy ognisku czy grilu, a nie tylko krem, tylko mysle ze termin troche lipny
Prrrecel - 06-08-2009, 00:31
Zawsze można spocik przesunąć na termin gdzie frekwencja będzie większa
kijanka1 - 08-08-2009, 08:36
Proponuję następną niedzielę , czyli 30 sierpnia . Jak wam się podoba ?
Faza - 08-08-2009, 12:13 Temat postu: Ale macie cisnienie najlepiej to dzis to ognisko bo potem to za pozno bedzie i snieg spadnie. 30 sierpnia jest zlot w Zywcu tak na marginesie. Nie mozecie zroic ogniska w ladna niedziele kiedy nie ma F1 i nic sie na miescie nie dzieje? Jakos nie bylo problemu z ogniskiem na rozpoczecie sezonu w Kluczewie wiec dlaczego teraz jest problem?
Maciek - 08-08-2009, 12:18
Faza napisał/a: | najlepiej to dzis to ognisko |
Dziś to są pokazy sztucznych ogni na Wałach SSSTTTRRRAAASZNA impra w mieście a Ty tu piszesz że nic się nie dzieje
Postremus - 08-08-2009, 12:54
W Kluczewie padł termin i wszyscy się zgodzili tu jednak jest mały problem Jeśli chodzi o F1 to Kubica będzie 12. 11 zawodników będzie przed nim a reszta za nim .
Makos - 08-08-2009, 16:43
Postremus napisał/a: | Jeśli chodzi o F1 to Kubica będzie 12. 11 zawodników będzie przed nim a reszta za nim |
Akurat ten pan obchodzi mnie najmniej z całej stawki, F1 oglądałem jeszcze jak "kubek" w kartingu swoje pierwsze kroki stawiał. Jestem fanem F1, a nie kubicomaniakiem W Kluczewie termin jakoś bardziej podpasował wszystkim po prostu, a i temat był z dużym zapasem zaczęty. Ja muszę wiedzieć co najmniej miesiąc do przodu, tzn. żeby zaklepać sobie wolną niedzielę we wrześniu to muszę wiedzieć o tym przed końcem sierpnia, taka praca Tutaj było odpowiednio wcześnie, tylko sam termin jakoś pechowy
|
|
|