Galant VR4 E88A 92-96 - łozysko tył
Frost - 19-09-2011, 12:49
Nooo, spoko. Łożysko do wymiany i heja w trase. Piasty Ziomuś nie ma w tym elemencie
Wojciech Bogacz - 21-09-2011, 18:40
Jak tam z tym łożyskiem ? Udało się je jakoś wybić czy wyprasować z tej piasty ? W razie czego pisać bo może bym jakąś piastę z łożyskiem wykopał
xep - 26-09-2011, 12:07
Wojtku - wprowadziłem trochę zamieszania nazywając łożysko piastą. No cóż, W mojej starej R19 tak właśnie wyglądała kompletna piasta.
Łożysko wyskoczyło bez żadnych problemów.Sytuacja z jego dostępnością bez zmian - kicha. Jeśli posiadasz cokolwiek, na czym da się jeszcze jeździć, chętnie odkupię.
Frost - 26-09-2011, 12:09
xep, przecież Japaneeze ma te łożyska, już Ci pisałem chyba. Ja od niego brałem za o ile dobrze pamietam 240zł
xep - 26-09-2011, 12:58
Japaneze sprzedał ostatnie dwie sztuki jakieś 2-3 miesiące temu. Od tego czasu molestuje importera o ściągnięcie kolejnych. Jak na razie bez rezultatu.
Wojciech Bogacz - 26-09-2011, 19:53
xep napisał/a: | Japaneze sprzedał ostatnie dwie sztuki jakieś 2-3 miesiące temu. Od tego czasu molestuje importera o ściągnięcie kolejnych. Jak na razie bez rezultatu. |
Zapytaj jeszcze tutaj
http://www.mksserwis.pl/kontakt.php - ja u nich zamawiałem najwięcej różnych części i mieli szybko i bez problemów - jak będzie z łożyskiem to się dowiesz Jak nie będą mieli to wtedy ja poszukam - chociaż czuję, że będzie to łożysko razem z piastą - jest to prawe tylne - wymieniłem bo miało minimalny luz (tak profilaktycznie bo akurat miałem nieco lepsze heh).
|
|
|