To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - zderzaki do colta c50

tomusn - 12-09-2006, 07:59

ponoć amerykanckie są ładniejsze, Colt wygląda jak pocisk a one jeszcze wydłużają :)
należałoby spytać Hubeeerta, i sprawdzić w manualu mocowanie

Hubeeert - 12-09-2006, 08:20

Mocowania są własciwie takie same - w USA w podłużnicach jest montowana ta cholerna belka pod zderzak ;-) Znaczy da się ale po co? Ten taran nas pięknie chroni przed stłuczkami :mrgreen:
Anonymous - 20-09-2006, 18:22

Ja chce taki zderzak http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1627132 :) Ktos wie od czego to? I jakiego modelu konkretnie :)

edit....tamto napisalem wczesniej.....czy to nie jest przypadkiem oryginalny tyle ze przerobiony zderzak z colta?!?!?!

Hugo - 20-09-2006, 20:13

Coś wygląda to na nakładkę oryginalnego zderzaka. Pierwszy raz widzę i prezentuje się nieźle.
Matejko - 20-09-2006, 20:15

a mnie to wyglada na zwykly zderzak z colta, a dol to dokladka dedykowana do golfa 2 ala porsche
Anonymous - 20-09-2006, 21:28

to jakaś nakładka gora oryginał a dól jakby z laguny. fajna przeróbka. Wiem kto u mnie takie robi jaki chcesz z czego chcesz za odpowiednie pieniądze przerobi.
Anonymous - 20-09-2006, 21:33

I o to wlasnie mi Matejko, chodzilo. Konkretna informacja, teraz tylko taka znalezc i moze wyladuje na colcie ;) Pzdr
Matejko - 20-09-2006, 22:22

qbartx napisał/a:
I o to wlasnie mi Matejko, chodzilo. Konkretna informacja, teraz tylko taka znalezc i moze wyladuje na colcie ;) Pzdr

eee jednak chyba byka walnalem, ogladam wlasnie te spoilery (tu coprawda caly zderzak ale kiedys sam ten dol tez widzialem) i po wlaczeniu duzych zdjec tego colta raczej wydaje mi sie ze to jest z jakiegos innego zderzaka wziete(odcieta gora) - no ale jak znajdziesz ten dol do golfa jak z tej aukcji co wyzej no to jestes w stanie zrobic cos podobnego :)

Anonymous - 20-09-2006, 22:30

Ciężko jest zrobić coś podobnego bo ten co ty pokazałeś to jest odlew, najłatwiej jest zrobić fajny zderzak, odcinając oryginalna górę potem znaleść fajny zderzak odciąc od niego dół i wyciąć tak elementy aby w szerokości pasowały do oryginału idać do plastikarza żeby pospawał.
Anonymous - 21-09-2006, 14:05

trudno moze sie od czegos innego przypasi, pospawac sam sobie moge, swojego czasu kleilem conieco rzeczy wlacznie z wtapianiem metalowych usztywniaczy w zderzaki tam gdzie pekaly ;) Byle tylko wszystko sobie ladnie powycinac potem dobrac dobry plastik z czegos co by sie z tym na zderzaku ladnie chcial zlewac :)