Colt - Ogólne - zderzaki do colta c50
tomusn - 12-09-2006, 07:59
ponoć amerykanckie są ładniejsze, Colt wygląda jak pocisk a one jeszcze wydłużają
należałoby spytać Hubeeerta, i sprawdzić w manualu mocowanie
Hubeeert - 12-09-2006, 08:20
Mocowania są własciwie takie same - w USA w podłużnicach jest montowana ta cholerna belka pod zderzak Znaczy da się ale po co? Ten taran nas pięknie chroni przed stłuczkami
Anonymous - 20-09-2006, 18:22
Ja chce taki zderzak http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1627132 Ktos wie od czego to? I jakiego modelu konkretnie
edit....tamto napisalem wczesniej.....czy to nie jest przypadkiem oryginalny tyle ze przerobiony zderzak z colta?!?!?!
Hugo - 20-09-2006, 20:13
Coś wygląda to na nakładkę oryginalnego zderzaka. Pierwszy raz widzę i prezentuje się nieźle.
Matejko - 20-09-2006, 20:15
a mnie to wyglada na zwykly zderzak z colta, a dol to dokladka dedykowana do golfa 2 ala porsche
Anonymous - 20-09-2006, 21:28
to jakaś nakładka gora oryginał a dól jakby z laguny. fajna przeróbka. Wiem kto u mnie takie robi jaki chcesz z czego chcesz za odpowiednie pieniądze przerobi.
Anonymous - 20-09-2006, 21:33
I o to wlasnie mi Matejko, chodzilo. Konkretna informacja, teraz tylko taka znalezc i moze wyladuje na colcie Pzdr
Matejko - 20-09-2006, 22:22
qbartx napisał/a: | I o to wlasnie mi Matejko, chodzilo. Konkretna informacja, teraz tylko taka znalezc i moze wyladuje na colcie Pzdr |
eee jednak chyba byka walnalem, ogladam wlasnie te spoilery (tu coprawda caly zderzak ale kiedys sam ten dol tez widzialem) i po wlaczeniu duzych zdjec tego colta raczej wydaje mi sie ze to jest z jakiegos innego zderzaka wziete(odcieta gora) - no ale jak znajdziesz ten dol do golfa jak z tej aukcji co wyzej no to jestes w stanie zrobic cos podobnego
Anonymous - 20-09-2006, 22:30
Ciężko jest zrobić coś podobnego bo ten co ty pokazałeś to jest odlew, najłatwiej jest zrobić fajny zderzak, odcinając oryginalna górę potem znaleść fajny zderzak odciąc od niego dół i wyciąć tak elementy aby w szerokości pasowały do oryginału idać do plastikarza żeby pospawał.
Anonymous - 21-09-2006, 14:05
trudno moze sie od czegos innego przypasi, pospawac sam sobie moge, swojego czasu kleilem conieco rzeczy wlacznie z wtapianiem metalowych usztywniaczy w zderzaki tam gdzie pekaly Byle tylko wszystko sobie ladnie powycinac potem dobrac dobry plastik z czegos co by sie z tym na zderzaku ladnie chcial zlewac
|
|
|