To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - BESKIDY 2009 Bobro-Łoś

misiek-misiek - 01-09-2009, 09:54

no wiesz....jak by ci tu to powiedzieć.....jesteśmy świry :D

I chyba jako jedyna załoga na zlocie mieliśmy do czynienia z w/w Bobro-Łosiem, który grasuje tam do dzisiaj....i chyba mam wątpliwości czy to nie Bobro-Łoś fruwał i właśnie dziobał te robaki nagim spadochroniarzom :twisted:
To chyba jednak nie był orzeł!
Bo jak ma średnicę 4 metry to ma wielką powierzchnię nośną, nawet powiem więcej.
On startował z lotniska na górze Żar i atakował spadochroniarzy :mrgreen:

Forest_Taft napisał/a:
Opis:
Zwierzę tajemnicze, podobne do rosomaka z warowodziem, wydające dziwne dźwięki, bytujące na ośrodku NEPTUN w m.Tresna k.Żywca w okolicach domków nr 12 i 13, lękające się pani ratownik z wykruszonym Grillem (braki w uzębieniu). Od 3 dni nie zostało ono namierzone. Niektórzy mieszkańcy dysponują fonią z rui bobro-łosia niestety jedynie w formie telefonicznej. Poszukiwania trwają. Zwierze dające wiele radości mieszkańcom w/w domków.

Tyle udało się zebrać największym badaczom świata. Zwierzę nie odkryte do dziś....

Pragnę nadmienić, że jedyną osobą, która widziała Bobro-Łosia była Pani Sharkowa (Aga- pozdrawiam :wave: ), bo to ona zapoczątkowała ten temat.

SHARK1979 - 01-09-2009, 10:14

misiek-misiek napisał/a:
Pragnę nadmienić, że jedyną osobą, która widziała Bobro-Łosia była Pani Sharkowa (Aga- pozdrawiam :wave: ), bo to ona zapoczątkowała ten temat.

Fakt całe to kudłate coś powstało z naszej wycieczki wieczorem z Agą nad Jezioro, a że było ciemno a ona coś cały czas widziała jak pływa w wodzie(stąd miał warowodzie :lol: ) więc zapytałem co widzi a tu coś takiego-coś niby Bóbr a Łoś :shock: więc pewno Bobro-Łoś :mrgreen: a co do pani ratownik szok, mieszanka faceta z babą z brakiem paru kłów o głosie przepitego Organgutana i próbami paralitycznego tańca ala Egipt na DISCO :!: nawet nie mogłem sobie do basenu skakać :( to jej na dowidzenia w wodzie Morsa walnołem :lol: a miałem zamiar na złośc jeszcze coś walnąć ale :wink:

[ Dodano: 01-09-2009, 10:18 ]
Wyjazd z ekipą łódzką grozi bólem zawiasów protezy oraz partii brzusia a w skrajnym popuszczenie ze śmiechu :D

[ Dodano: 01-09-2009, 10:22 ]
misiek-misiek napisał/a:
bo to ona zapoczątkowała ten temat.

Temat to rozruszyłem ja bo Agnieszka by się nie przyznała do takiego zjawiska :mrgreen: nawet miałem małe krzyki że to ujawniłem :)

Anonymous - 01-09-2009, 14:56

No i cała tajemnica Bobro-łosia poszła do lamusa......a ja już teleexpres zaczynałem oglądać, z myślą ze tak jak z tymi tygrysami będzie....jest zwierzę, a nikt go nie widział.

echh....

Ale może TV Trwam się tym zainteresuje :)

junior81 - 01-09-2009, 17:36

Może to był bóbr który wracał z ogólnopolskiego zlotu mocarnych siekaczy i nosił dumnie ciężko zdobytą koronę za zajęcie pierwszego miejsca .Prawdopodobnie podobne sytuacje zapoczeły wszystkim już znane legendy o Saskłaczu i Yeti. Ale myślę że na wiele wiele lat nie będziemy pewni co za tajemniczy zwierz pływał po jeziorze.
misiek-misiek - 02-09-2009, 11:54

junior81 napisał/a:
co za tajemniczy zwierz pływał po jeziorze.

No to było coś między Bobrem a Łosiem :P i nie do końca był zidentyfikowany, tajemnicy ciąg dalszy...wiemy tylko jak sapie :D mamy to nagrane

pamar - 07-10-2010, 10:17

Sprawa się wyjaśniła, to był koto-jeleń :mrgreen:
I ewidentnie pokochał mitsułodziaków, już dotarł do Łodzi:
http://i2.pinger.pl/pgr28...7/kotojelen.jpg

misiek-misiek - 07-10-2010, 18:27

O jacież....
:shock:
teraz to strach do Łodzi jechać [-o<

Harry79 - 08-10-2010, 18:50

Ten pan Marcin to był pewnie po dopalaczach skoro widział coś takiego :shock:
Gazeta pewnie jakiś super expres albo fakt :wink:

vendetta - 08-10-2010, 18:55

Bo to było tak :) o kurczaki nie doczytałam, że to u mnie na Teo muszę się zacząć rozglądać :D Chociaż bez dopalacza chyba mi może umknąć :D

AAAA jednak :)
http://www.youtube.com/wa...player_embedded

misiek-misiek - 12-10-2010, 20:04

vendetta napisał/a:
AAAA jednak :)
http://www.youtube.com/wa...player_embedded

JA NIE MOGĘ :!: :!: :!:
Jak to już oficjalnie "czytała Krystyna Czubówna" hmm... to ekipa łódzka ze zlotu w Żywcu powinna dostać nagrodę Nobla w dziedzinie "Odkrycie stulecia" :shock:

jacek11 - 13-10-2010, 17:11

Nie wiem co ten koleś brał,ale mocne zdaje się było :mrgreen:
misiek-misiek - 18-10-2010, 16:46

jacek11 napisał/a:
Nie wiem co ten koleś brał,ale mocne zdaje się było :mrgreen:

przyjrzyj się Jacuś dokładnie co jest napisane pod obrazkiem :D

jacek11 - 18-10-2010, 20:08

misiek-misiek napisał/a:
przyjrzyj się Jacuś dokładnie co jest napisane pod obrazkiem :D

teraz niepocieszony,bo mu sklepy zamknęli :twisted:

misiek-misiek - 19-10-2010, 13:17

ale gościu nadaje się do ekipy zlotowej, ma równie podobne wizje :D :D :D