To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Sylwester w górach lub mini zlot zimą

kizia-mizia - 09-09-2009, 08:43

Nawet jeśli byłaby to zabawa w większym gronie niż my sami...to myślę że i tak nikomu by to zbytnio nie przeszkadzało. Bawić się zawsze możemy wspólnie i mieć swój większy stolik. Ja bywałam zarówno na jednego typu imprezach jak i drugiego. Zgadzam się tylko z jednym. Jeżeli będzie maa większa grupa ludzi tj np. około 30-50 osób lub więcej to ciężko nam będzie znaleść imprezę gdzie będzie tyle wolnych miejsc. Wtedy warto pomyśleć o zabawie na mniejszej osobnej sali we własnym gronie. No i można z tego zrobić bal przebierańców :D :twisted: .
jazy1 - 09-09-2009, 12:22

A może to http://www.sudety.it/index/noclegi/ID,220 9 (tam jest link do strony ale na wszelki wypadek www.w.gniewoszowie.prv.pl ) jak by co to służę dodatkowymi informacjami
Anonymous - 09-09-2009, 12:27

Siemka wszystkim.

Jako jeden z największych promotorów zimowego szaleństwa na forum, i chyba do niedawna najpewniejszy egzemplarz do wyjazdu w góry tej zimy, jestem zmuszony zachować wstrzemięźliwość do ostatniej chwili.

Nie wiem jak i na ile pozwolą mi moje i małżonki zarobki, przy tegorocznych już zrealizowanych wydatkach. Niestety wyjazd na zlot i remonty miśka, a teraz wymiana silnika (od poniedziałku zaczynam) trochę nas zadłużają.

Więc wybaczcie, ale zostanę na razie przy obserwowaniu tematu. Jak na stan teraźniejszy, to nas nie liczcie. A jak już ustalicie miejsce i koszta, to proszę o poinformowanie mnie w tej kwestii, my się obliczymy i wtedy napiszę co i jak.

Pozdrawiam.

halbog - 09-09-2009, 12:27

Za Zieleńcem w stronę Międzylesia jest wieś Lasówka (ok. 5 km), jest w niej kilkanaście gospodarstw agroturystycznych, byliśmy tam z żoną na urlopie w zeszłym roku. http://www.eholiday.pl/noclegi-lasowka-22365.html. A propos łańcuchów - będą niezbędne :wink: .
Pozdrawiam
Bogdan

misiek-misiek - 09-09-2009, 19:43

halbog napisał/a:
A propos łańcuchów - będą niezbędne :wink: .

Jak pojedziemy Space Starem to kupię dwie sztuki, ale problem będzie przy galancie :shock:
Auta z napędem na 4 kółka też muszą mieć łańcuchy (4szt.) :?: :D

Będę miał dobre gumy :twisted:

Chyba pójdę zaraz narty przymierzyć do Gala czy wejdą :P

pamar - 09-09-2009, 20:18

Oj coś mi się wydaje, że przesadzacie. Nowa droga, dość szeroko i bezpiecznie a jak będzie nas więcej to wystarczą chęci i trochę gałęzi, albo 1LEPE :D
Morfi - 09-09-2009, 20:30

Ja w przypadku łańcuchów odpadam :(
pamar - 09-09-2009, 20:40

Morfi napisał/a:
Ja w przypadku łańcuchów odpadam

No co Ty Morfi 4kopytne zatrudnimy i dalej w górę, a poza tym to jest na prawdę DOBRA DROGA 8)

Morfi - 09-09-2009, 20:44

Byłem w zielencu 2 razy, latem wiem jak tam jest w zime :( . A na łagodna zime w tym roku bym nie liczył .....
pamar - 09-09-2009, 21:09

I właśnie dla tego, jestem za wyjazdem w jakimś neutralnym czasie, nie sylwek, nie święta tylko jakaś dogodna pora z dobymi cenami!!! A w Zieleńcu (jak wszyscy wiemy?) klimat jest I N N Y czyli: zima bez zimy :mrgreen: Dajcie spokój z tym sylwkiem.... :roll: A może....
Chooper - 10-09-2009, 00:23

ale w tym przypadku chodzi o sam pomysł wspólnego sylwestra. I w ogóle co to za wypad w góry zimą jak nie będzie kuligu, ogniska, piconej baraniny, gozołki i biesiadowania

To jak być na dobrym GO GO i zamiast zaglądać w (.)(.) to patrzeć w pusty kufel piwa...

na ja znalazłem IMO wartą uwagi ofertę w bieszczadach oferują atrakcje w cenie pobytu, no i michę,

tudzież koło zakopanego
W to drugie miejsce jestem nawet gotów zasugerować podróż koleją, bo:

1. nie jest potrzebny przytomny kierowca
2. kolej ma swój klimat
3. kierowca ma wolne od jazdy
4. koleją taniej
5. kierowca może oddawać się uciechom wypadu przez cały czas jego trwania :D
6. nie jest się bardzo uzaleznionym od warunków pogodowych i sytuacji drogowej na zakopiance
7. kierowca naprawdę może się wyluzować
8. nie ma ryzyka wbicia się w wielką falę powrotów po weekendzie
9. w sobotę bez obaw można do kierowcy "sozę...sozę...so ze mną sie nie napijesz ??" :mrgreen:

karolgt - 10-09-2009, 00:28

ja moge zaproponować To mam tam dojścia więc może udało by się coś załatwić ;]
tylko obiektywnie patrząc na impreze sylwestrową może byc rożnie, tzn we wlasnym gronie tak, ale jakiegoś "rynku" to nie ma tam w pobliżu :)

Blondi - 10-09-2009, 07:14

kizia-mizia napisał/a:
No i można z tego zrobić bal przebierańców :D
i niektórzy nie będą musieli się nawet specjalnie starać i przebierać :twisted:
misiek-misiek - 10-09-2009, 14:47

Blondi napisał/a:
i niektórzy nie będą musieli się nawet specjalnie starać i przebierać :twisted:

Np. ja :?: :P :D :D :D

Morfi - 10-09-2009, 18:13

Ceny które są w waszych ofertach czyli jakieś 500 za os za 4 dni to jak dla Nas jest to duzo za dużo :(