Łódzkie - VII ZLOT MIŁOŚNIKÓW MITSUBISHI "MITAUTO" 2006
Anonymous - 05-09-2006, 23:03
NA TEJ STRONIE MOŻNA NAMIERZYĆ UL.MICHAŁOWSKA
JEST TO W KWADRACIE Z NAPISEM NAZWY MIASTA .
MIEJSCE ZLOTU DOKŁADNIE MICHAŁOWSKA 33 TO SKRZYŻOWANIE ULIC W TYM KWADRACIE MICHAŁOWSKA I GRYCZANA
JEŚLI KTOŚ BĘDZIE MIAŁ KŁOPOTY Z DOJAZDEM TO PROSZĘ DZWONIĆ POD NUMER PODANY W ZAPROSZENIU NASI KOLEDZY WYJADĄ PO WAS.
CAŁY CZAS BĘDZIEMY NA CB NA KANALE 19.http://www.piotrkow.pl/mapa_miasta.html
Anonymous - 06-09-2006, 16:53
No dobra, padła propozycja wspólnego wyjazdu z Łodzi. Ja jestem jak najbardziej za. W kupie raźniej.
Anonymous - 06-09-2006, 17:29
Chooper zaproponował dla łodziaków i okolicznych klubowiczów ustawkę pod CZMP, na wylotówce na Katowice koło fontanny i pomnika, z zaplanowanym wyjazdem o 14
Taka informacja dla tych którzy siedzą tu a nie sprawdzili maila...
JA JESTEM ZA.
jak nic się nie zmieni to... j/ w.
Leppe - 06-09-2006, 20:40
Jak najbardziej za!!! Tylko, że ja dołączę w Piotrkowie bo najprawdopodobniej będę jechał z Łasku.
Anonymous - 06-09-2006, 23:49
Leppe napisał/a: | ja dołączę w Piotrkowie |
Tak samo jak ja. Ja bede lecial od radomska
piwkotom - 07-09-2006, 12:00
Panowie lodziaki, tylko zeby bylo jasne:
wyjazd jest o 14:00, wiec nalezaloby przyjachac pod CZMP pare minut wczesniej i ze wzgledu na odleglosc, nie bedziemy czekac na spoznialskich
ja na chwile obecna moge powiedziec, ze bede na 99,99%
Leppe - 07-09-2006, 16:25
U mnie się troszkę pozmieniało i najprawdopodobniej wyjeżdzam z Łodzi a nie jak wcześniej pisałem z Łasku.
Anonymous - 07-09-2006, 16:38
A jak z ekipą z Warszawy, bo niewykluczone, że i ja się skuszę na wyjazd. Ja będę wyskakiwał w Rawie Mazowieckiej na Katowicką.(mój ojciec ma chęć jechać również miłośnik Mitsubishi)
piwkotom - 07-09-2006, 17:10
No dobra, bede na 100%
drout napisał/a: | A jak z ekipą z Warszawy, bo niewykluczone, że i ja się skuszę na wyjazd. Ja będę wyskakiwał w Rawie Mazowieckiej na Katowicką.(mój ojciec ma chęć jechać również miłośnik Mitsubishi) |
Najlepiej jak sie umowimy gdzies przy zjezdzie z Gierkowki w Tomaszowie i przejedziemy przez miasto kolumna, prawie jak w Whitestocku
Drout mam Twoj tel to sie zdzwonimy w niedziele co i jak
Anonymous - 08-09-2006, 08:34
piwkotom napisał/a: | No dobra, bede na 100%
drout napisał/a: | A jak z ekipą z Warszawy, bo niewykluczone, że i ja się skuszę na wyjazd. Ja będę wyskakiwał w Rawie Mazowieckiej na Katowicką.(mój ojciec ma chęć jechać również miłośnik Mitsubishi) |
Najlepiej jak sie umowimy gdzies przy zjezdzie z Gierkowki w Tomaszowie i przejedziemy przez miasto kolumna, prawie jak w Whitestocku
Drout mam Twoj tel to sie zdzwonimy w niedziele co i jak |
OKIEJ powinienem być(znaczy się jechać) i chętnie się podłącze
Anonymous - 08-09-2006, 12:07
A ja tez postaram się być, na razie na 50%.
No chyba, że wypadnie reszka.
Jakby co to bedę o 13.55 na CZMP
Ale w sumie to"nie czekajcie na mnie"
Anonymous - 08-09-2006, 13:43
Jak ktoś będzie jechał z Warszawy to możemy się gdzieś ustawić na gierkóce ja lecę z Grodziska Maz. jakby coś to podaję tel. 603-044-451
Robson86 - 08-09-2006, 22:02
Qrcze!!!!...a ja sie dzisiaj dowiedzialem, ze drugi samochod (pierwszy jest moj) z Kielc nie pojedzie Choroba !! ...nie wiem czy oplaca mi sie jechać samemu, czy bardziej zostac w domku ???
Pozdrawiamm
piwkotom - 09-09-2006, 01:04
Robson86 napisał/a: | Qrcze!!!!...a ja sie dzisiaj dowiedzialem, ze drugi samochod (pierwszy jest moj) z Kielc nie pojedzie Choroba !! ...nie wiem czy oplaca mi sie jechać samemu, czy bardziej zostac w domku ???
Pozdrawiamm |
qrcze, Robson86, raz nie zawsze przybywaj
Robson86 - 09-09-2006, 09:15
Oto chodzi ze ja "Bardzo Chce !" jezdzic na zloty Mitsu, tylko...najgorszy jest ten pierwszy raz
...ale gdybym nie przyjechal to bym sobie tego nie wybaczyl
Pozdrawiam
|
|
|