To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

L200 Techniczne do 2005r. - l200 B±belki w zbiorniczku wyrównawczym. Pomocy!

robi3 - 03-08-2010, 21:10

dzieki kolego!!! ale sprobuje jeszcze wymienic korek od chlodnicy na orginal.Niewydaje mi sie aby to byla uszczelka pod glowica,dla tego ze gdy uzupelnilem plyn po tym zagotowaniu przejechalem jeszcze 400km i temperatura byla w normie,wczoraj zrobilem jeszcze 200km i wszystko super.pozdrawiam!!!!
zbyszekm2 - 03-08-2010, 21:26

robi3 napisał/a:
dzieki kolego!!! ale sprobuje jeszcze wymienic korek od chlodnicy na orginal.Niewydaje mi sie aby to byla uszczelka pod glowica,dla tego ze gdy uzupelnilem plyn po tym zagotowaniu przejechalem jeszcze 400km i temperatura byla w normie,wczoraj zrobilem jeszcze 200km i wszystko super.pozdrawiam!!!!

Znam takich, którym niestety zanim wymieniono korek chłodnicy, wymieniono głowice i uszczelkę.

robi3 - 12-08-2010, 20:26

dzieki zbyszekm !!!! wymienilem korek na orginal i wszystko jest w porzadku :P . niewiem jak kliknac ci ze pomogles? pozdrawiam!!!
Gene - 13-08-2010, 08:27

robi3 napisał/a:
niewiem jak kliknac ci ze pomogles?

Pod postem Zbyszka powinienes miec guzik "pomogl". Jesli chcesz przyznac punkt klikasz i po sprawie.

zbyszekm2 - 13-08-2010, 08:36

robi3 napisał/a:
dzieki zbyszekm !!!! wymienilem korek na orginal i wszystko jest w porzadku :P . niewiem jak kliknac ci ze pomogles? pozdrawiam!!!

jest taki przycisk "pomógł"

Andrew - 13-08-2010, 11:03

Gene napisał/a:
Pod postem Zbyszka powinienes miec guzik "pomogl".
Przycisk pomógł widnieje tylko dla założycieli tematów :)
robi3 - 22-08-2010, 21:11

a jednak koledzy to nie byl korek sytuacja sie pogarsza wyrzuca wode,i delikatnie bulgocze w chlodnicy przy zapalonym silniku,mechanik polecil mi abym wyjal termostat i sprobowal pojezdzic,ale ogolnie to kicha trzeba robic uszczelke,z tego co piszecie wszyscy zalecacie planowanie i sprawdzenie szczelnosci,takrze raczej nie ryzykowac wymiany samej uszczelki.jak zrobie to napisze !!!! :twisted: Pozdrawiam!!!!
Kibloo - 24-08-2010, 06:30

zrób sobie tydzień wakacji w Bytowie, to Zbyszek ci poskłada katarynę :mrgreen:

tak BTW to rób jak najszybciej, żeby¶ całkiem silnika nie załatwił
powodzenia
pozdro