L200 Techniczne do 2005r. - l200 B±belki w zbiorniczku wyrównawczym. Pomocy!
robi3 - 03-08-2010, 21:10
dzieki kolego!!! ale sprobuje jeszcze wymienic korek od chlodnicy na orginal.Niewydaje mi sie aby to byla uszczelka pod glowica,dla tego ze gdy uzupelnilem plyn po tym zagotowaniu przejechalem jeszcze 400km i temperatura byla w normie,wczoraj zrobilem jeszcze 200km i wszystko super.pozdrawiam!!!!
zbyszekm2 - 03-08-2010, 21:26
robi3 napisał/a: | dzieki kolego!!! ale sprobuje jeszcze wymienic korek od chlodnicy na orginal.Niewydaje mi sie aby to byla uszczelka pod glowica,dla tego ze gdy uzupelnilem plyn po tym zagotowaniu przejechalem jeszcze 400km i temperatura byla w normie,wczoraj zrobilem jeszcze 200km i wszystko super.pozdrawiam!!!! |
Znam takich, którym niestety zanim wymieniono korek chłodnicy, wymieniono głowice i uszczelkę.
robi3 - 12-08-2010, 20:26
dzieki zbyszekm !!!! wymienilem korek na orginal i wszystko jest w porzadku . niewiem jak kliknac ci ze pomogles? pozdrawiam!!!
Gene - 13-08-2010, 08:27
robi3 napisał/a: | niewiem jak kliknac ci ze pomogles? |
Pod postem Zbyszka powinienes miec guzik "pomogl". Jesli chcesz przyznac punkt klikasz i po sprawie.
zbyszekm2 - 13-08-2010, 08:36
robi3 napisał/a: | dzieki zbyszekm !!!! wymienilem korek na orginal i wszystko jest w porzadku . niewiem jak kliknac ci ze pomogles? pozdrawiam!!! |
jest taki przycisk "pomógł"
Andrew - 13-08-2010, 11:03
Gene napisał/a: | Pod postem Zbyszka powinienes miec guzik "pomogl". | Przycisk pomógł widnieje tylko dla założycieli tematów
robi3 - 22-08-2010, 21:11
a jednak koledzy to nie byl korek sytuacja sie pogarsza wyrzuca wode,i delikatnie bulgocze w chlodnicy przy zapalonym silniku,mechanik polecil mi abym wyjal termostat i sprobowal pojezdzic,ale ogolnie to kicha trzeba robic uszczelke,z tego co piszecie wszyscy zalecacie planowanie i sprawdzenie szczelnosci,takrze raczej nie ryzykowac wymiany samej uszczelki.jak zrobie to napisze !!!! Pozdrawiam!!!!
Kibloo - 24-08-2010, 06:30
zrób sobie tydzień wakacji w Bytowie, to Zbyszek ci poskłada katarynę
tak BTW to rób jak najszybciej, żeby¶ całkiem silnika nie załatwił
powodzenia
pozdro
|
|
|