To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Wrażenia ze zlotu w Białymstoku

Anonymous - 28-08-2006, 18:18

Jak już pisałem, w swoimt emacie, było ekstra!!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH! Ciesze się, że coś takiego się organizuje!

Anonymous - 28-08-2006, 18:27

Swiętna impreza... Byłem po raz pierwszy, i bardzo mi sie podobało...:) Za rok tez sie odchacze:D
saphire - 28-08-2006, 19:28

No ja się nie zdążyłem załapać i zorganizowac odpowiednio tym bardziej że w dniu zlotu właśnie zakupiłem misię-carisię a i blachy dostałem dopiero dzisiaj także następny zlot to juz zaliczę :)
Matejko - 28-08-2006, 20:07

eeee no bylo ql,
IGI, Jackie - kawal dobrej roboty(to na wasze szczescie, bo jakby sie okazalo ze te 1000km w dwie strony i by bylo bee to wy byscie tez mieli bee :mrgreen: ), bigosik super, a fajerwerki to poprostu nogi byly mietkie z wrazenia :mrgreen: :mrgreen:

Anonymous - 28-08-2006, 20:42

Matejko napisał/a:
nogi byly mietkie z wrazenia

Matejko, mietkie były od czego innego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Matejko - 28-08-2006, 20:54

ralph napisał/a:
Matejko napisał/a:
nogi byly mietkie z wrazenia

Matejko, mietkie były od czego innego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak wiem ze zmeczenia ledwo stalem :D

Anonymous - 28-08-2006, 21:07

Jak zwykle wszystko i wszyscy byli wspaniali . Dziękuje warto było jechać - w obie strony 980 km mimo że znajomi pukali się w czoło ja nie żałuje.
Jeszcze ras wszystkim Dziękuje. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rafal_Szczecin - 28-08-2006, 21:08

hehe ach te fajerwerki i zyczenia noworoczne ktore zlozylem Mateuszowi :mrgreen:

ps. bylo warto jechac w obie strony 1400 km, mimo iz stalismy w rowie 40 minut oraz rodzina pukala sie w glowe, oraz my sami takze, ze jestesmy takimi wariatami :D :mrgreen:

yrdn - 28-08-2006, 21:14

tak czekalem kiedy cos beddzie napisane bo mnie na zlocie nie bylo... :( czego naprawde zaluje. czzesc grupy z naszego regionu wie dlaczego :D z reszta widac to na zdjeciach z ostatniego spotu przed luczniczka :D

pozdro dla wszystkich MM

Anonymous - 28-08-2006, 21:26

świetna impreza , gokardy mimo paskudnej pogody - rewelacja , część nie oficjalna super ( fajerwerki ) , piękne otoczenie , przyroda , serdeczni i uczynni ludzie - przyjaciele ,poprostu brak słów.
Jestem :mrgreen:

Anonymous - 28-08-2006, 21:27

Nie wiem od czego zacząć. Może od tego,że o mały włos by mnie i mojej ferajny zabrakło. Na trzy dni przed zlotem poprosiłem Firka o numer telefonu do Igiego i się zaczęło. Gorączkowe pytania o domki, dojazd i jeszcze parę innych. Elbląg i Lidzbark Warmiński balował wtedy nad jeziorkiem sambrodzkim koło Małdyt a tu ja oświadzczam, że jednak jest jeszcze szansa. W moim odczuciu ktoś z moich współtowarzyszy(rodzinki) chciał mi przegryźć gardło. Nastąpił wyjazd - ciągle leje, droga kręta, mamy opóźnienie trzeba przyciskać gaz gdzie się da. W końcu jesteśmy w "KRĘGU". Początki trudne - jesteśmy pierwszy raz, ale już w Supraśli to była bajka. Ludzie jakby bardziej otwarci tacy "swoi", pogaduchy z Krzyżakiem, Rafim, TNT, radexem, Dyziem i Sabą oraz wieloma innymi, organizatorzy rozluźnieni, zabawa przednia i szkoda tylko, że już w piątek nas tam nie było. Jackie, Igi, TNT - to dzięki Wam to wszystko wyszło tak znakomicie - GRATULACJE !!!!!!!! Lecz mój brat - mm767 powiedział również ŚWIĘTĄ PRAWDĘ (to my wszyscy MITSUMANIACY przyjechaliśmy i stworzyliśmy tą świetną atmosferę) I tylko żal ściska gardło, że zabrakło ............ kilku świetnych kolegów - jednego z nich znam już osobiście - szkoda. Ale "już" za rok następny zlot i choćby spod ziemi to się wygrzebię i przyjadę.
Dyzio i Saba - 28-08-2006, 21:58

A my właśnie dotarliśmy do domu. :lol: :lol:
Było SUPER :D , tylko szkoda :cry: że tak krótko.

Anonymous - 28-08-2006, 23:36

I mi również się zlot baaaaardzo podobał. To był mój pierwszy raz, a jak wiadomo pierwszego razu się nigdy nie zapomina :wink:
A tak poważnie to było KAPITALNIE!
Ludzie świetni, bardzo przyjazna, ciepła, "swojska" atmosfera, super organizacja, fajne konkursy, świetna kapela grająca, wypasowe petardy, smaczniutki bigosik, profesjonalny przejazd kolumną z Białego do Supraśla, poprostu REWELACJA.
Tylko dziewczyny w budce stanowczo za wolno robiły amu amu, ludzie się niecierpliwili trochę - ale to nieistotny pikuś.
Mitsumaniaki jesteście super! Do zobaczenia przy najbliższej okazji. :D :D :D :mrgreen:

raddex - 29-08-2006, 01:11

Zlot był bardzo dobrze zorganizowany, kurcze tylko naklejki na szybę w tym roku nie było na pamiątkę. Ale mam za to suuuper bryloczek od boreckiego. Zaskoczony byłem fajerwerkami, szczerze mówiąc nie spodziewałem się tego i to było zaskoczeniem dla mnie.
A i na początku jak strzelali z tego "głośnego" działa, to chciałem z gaśnicą biegnąć, bo myślałem, że coś wybuchło. :mrgreen:
Podziękowania dla Igi, Jackie i TNT i tych, którzy pomagali przy organizacji tego zlotu(przepraszam Igi i TNT za pobudkę rano w niedzielę). Fajnie, że tyle ludzisków przyjechało - pozdrawiam was wszystkich. Wyjazd na następny zlot już zapisany w kalendarzu.

Podziwiałem także pracę Geloo_Jedi którą włożył w swoją Carismę - nie ma to jak wytrwałość.

TNT lub Jackie baner zwińcie na rurę (wyklejeniem na zewnątrz:) )i niech czeka na następny zlot - dzięki (skleroza).

roch_27 - 29-08-2006, 09:06

Na temat zlotu można się wypowiedzieć w samych superlatywach :lol: Organizacja na 5 :!: Brawa dla organizatorów
Szkoda tylko, że nie było wspólnego foto (za dnia) :wink:

W następnym roku również mam zamiar się pojawić :mrgreen:

pozdrowienia dla MitsuManiaków :twisted: