To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - MITSUMANIAKIEM BYĆ

Efa! - 30-08-2006, 02:30

No w temacie liczenia na siebie nawzajem TRZEBA przypomnieć, że NIEZAWODNE jest nasze ASSISTANCE!!!
Krzyzak - 30-08-2006, 09:34

nippo napisał/a:
obcy sobie ludzie w ciągu kilku chwil stają się sobie bliscy...czasami nawet bardziej, niż rodzina...ludzie, którzy nigdy wcześniej się nie widzieli, razem się bawią i rozmawiają "od pierwszego wejrzenia"

biorą od drugiego kiełbasy :mrgreen: :P

Sz@kal - 31-08-2006, 19:45

Jeżeli mogę wtrącić słówko...JA TEŻ WAS KOCHAM :mrgreen: Nie wiem jak to się dzieje ,nie znam nikogo z Was ,ale czuję się tak przywiązany ,że jak wreszcie kupię misia to będę dumny z faktu posiadania go i z tego ,że wreszcie będę mógł dojechać na jakiś zlot i kogoś poznać. To wszystko jest... nie wiem...takie cholernie niezwykłe :P Się opisać normalnie tego nie da :D
Anonymous - 01-09-2006, 00:57

hej to ja wasz brat poznajecie :lol:

Kochana rodzinka !!!!

Anonymous - 11-09-2006, 21:08

No cóż - będę może nieco bardziej powściągliwa w wyrażaniu swojej sympatii, ale w końcu jestem tu od niedawna. Mimo to lubię to miejsce, podobają mi się ludzie tu piszący i atmosfera tu panująca. Do Białegostoku wpadłam na chwilkę trochę na swoisty rekonesans i nie zawiodłam się. Jestem nadal Was wszystkich ciekawa.
O samochodach mam może niewielkie pojęcie - ot wiem tyle, ile powinna wiedzieć kobieta lubiaca jeździć i jeżdżąca dość dużo, a przecież nie czuję się tutaj obco, jak dyletant. To miłe. :lol:
Deklaracji "na zawsze" składać nie będę, ale przynależność do Miśkolubów podoba mi się. :D

inferno - 14-04-2007, 10:50

Rafal_Szczecin napisał/a:
KOCHAM WAS :!:

i tez wiem ze nigdy Was nie opuszcze.

Jesteście obsceniczni :P

Ale i ja Was...ten....no...eee...Wy już wiecie co :D