Zachodniopomorskie - Szukam warsztatu w Koszalinie
mario mario - 12-10-2009, 21:27
Lombard i TeasyM krew mnie zalewa jak się ktoś wypowiada o ortografii na forum. Ja sam biegle nie piszę na klawiaturze - patrz komputerze, ale zdzrzają mi się literówki jak każdemu. zamiast służyć pomocą innym i pisać wystarczająco zrozumiale to zapędzacie się w literówki. Panowie sprawdźcie może Miodek ma jakieś forum i tam dajcie czadu, tutaj napiszcie np. jak wymienić króciec albo kruciec i uwierzcie nie będę miał pretensji za to jakiego ó, u użyjecie, ale wam podziękuję za popmoc. Panowie pełny szacun to tylko moje zdanie. Pozdrawiam. a teraz poprawiam błędy...... i git.
lombard - 12-10-2009, 22:18
mario mario napisał/a: | Lombard i TeasyM krew mnie zalewa jak się ktoś wypowiada o ortografii na forum. Ja sam biegle nie piszę na klawiaturze - patrz komputerze, ale zdzrzają mi się literówki jak każdemu. zamiast służyć pomocą innym i pisać wystarczająco zrozumiale to zapędzacie się w literówki. Panowie sprawdźcie może Miodek ma jakieś forum i tam dajcie czadu, tutaj napiszcie np. jak wymienić króciec albo kruciec i uwierzcie nie będę miał pretensji za to jakiego ó, u użyjecie, ale wam podziękuję za popmoc. Panowie pełny szacun to tylko moje zdanie. Pozdrawiam. a teraz poprawiam błędy...... i git. |
Jestem za Więc nadal szukam - ale jakoś kiepsko z ludźmi z Koszalina na tym Forum (Mało nas) ... Zostaje mi chyba tylko przeprowadzka np. do Szczecina ... Bo auta nie zmienie -chyba że na inne Mitsu
TeasyM - 13-10-2009, 08:03
Dysgrafia to choroba powodująca nieumiejętność pisania (graficznie) a nie brak poświęcenia chwili na przeczytanie tekstu ponownie ze słownikiem bądź wrzucenie tekstu do worda
A ja się po prostu martwię, że za kilkadziesiąt lat będziemy do siebie pohukiwac, jak małpki, kiedy zaniedbamy własny język, którego każdy z nas na forum raczej uczy się od no nie wiem...20 lat?
Trochę wysiłku nie zaszkodzi skoro się Pan udziela na publicznym forum.
P.S. Każdy kto ma problemy z ortografią będzie niezadowolony z tego, iż ktoś przemyca ten wątek do innego tematu. Jeśli założyłabym temat na zachodniopomorskim forum Panowie z pewnością by nie zechcieli zaszczycić uwagą.
lombard - 13-10-2009, 11:02
Dziękuję za wszystkie dobre rady dotyczące ortografii.
Nadal szukam dobrego warsztatu w Koszalinie...
Gaweł - 17-10-2009, 20:40
Mam w Koszalinie dobrego znajomego z którym kupowałem swojego Miśka, a który swego czasu remontował mi Sceniora. Gość siedzi mocno w Renault, ale daje sobie radę ze wszystkim co mu przywiozą. Jak chcesz mogę dać Ci numer do niego i sobie pogadajcie. To sensowny młody człowiek i raczej nie powinien ściemniać.
lombard - 18-10-2009, 21:05
ZBAWIENIE !?
Krzyzak - 19-10-2009, 08:26
lombard napisał/a: | ZBAWIENIE !? |
sprobuj - tylko tyle, ze gosc siedzi w reno a kolega, ktory napisal posta ma silnik diesla reno - a to jednak ogromna roznica do silnika Mitsu
lombard - 19-10-2009, 12:17
Krzyżak ty to umiesz człowieka pocieszyć !
Krzyzak - 19-10-2009, 13:06
a moze wlasnie uratowalem zycie Twojego auta?
Gaweł - 19-10-2009, 16:22
Cytat: | a moze wlasnie uratowalem zycie Twojego auta? |
sie zobaczy...
ja wcale nie piszę, że jest super/hiper/najlepszyiwszystkocizrobi, proponuję z nim pogadać i zorientować się co i jak
|
|
|