To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - SPOT 1 WRZEŚNIA 2006

Anonymous - 02-09-2006, 09:36

mowisz i masz :)

Anonymous - 03-09-2006, 10:52

Gdyby szykowała się kontynuacja, to ja z przykrością stwierdzam, że przyszły weekend mam niestety zajęty :( i nie będę mógł się zjawić.

Dziękuję za ten spocik, bo było inaczej niż zawszę ;-)

Anonymous - 03-09-2006, 12:07

zawsze mozna sie w tygodniu spotkac :) nie ma problemu,
Matejko - 03-09-2006, 14:45

nippo napisał/a:
mowisz i masz :)

ja juz widze ze kieszenie ma pelne ciekawe czy to co wymontowal to da sie bez tego jezdzic :P

Anonymous - 04-09-2006, 16:31

da :P ale ciiiii :mrgreen:
yrdn - 04-09-2006, 21:40
Temat postu: nowy...
jestem nowy :) Bartek juz mnie widzial wiec dla niego nie taki nowy... hehe. Moze zrobimy takie spotkanie MM z kuajwsko-pomorskiego tak, zeby nikt nie byl dla siebie nowy. Rozumiem, ze nie kazdy moze byc danego dnia o danej gdzinie, ale to juz chyba pisalem... znajdzmy zatem ogolnodostepna date i godzine :D

Sam tez troszeczke polecialem w kuleczki - po przyjechalem, postalem chwile, rzucilem pare zdan i... pojechalem. Ale nie ukrywam, ze do braciaka (nie widzialem sie z nim od kwietnia) dobra, juz nie zdrabniam,bo Elton w Polsce jest :) (no fenced)

pozdro dla wszystkich

Anonymous - 05-09-2006, 17:35

yrdn napisał/a:
znajdzmy zatem ogolnodostepna date i godzine

dobrze powiedziane, ale niestety nierealne... :(

W ten weekend do Bydgoszczy zawita pewien znany plastyk z Kalisza i może to jest dobra okazja, żeby sie spotkać?

Efa! - 07-09-2006, 01:41

Jestem w weekend w pracy.
A poza tym cotygodniowe spoty nigdy chyba w żadnym klubie nie dochodziły do skutku. proponuję raz w miesiącu, ale porządnie. Co powiecie na ten pomysł?

Anonymous - 08-09-2006, 17:02

Dobry pomysł! Ale kiedy?
Matejko przyjeżdża w sobotę. Uczcimy to jakoś spotykając się w kilka osób? Niech sam napisze o której, bo to się ciągle zmienia. ;-)

Anonymous - 09-09-2006, 01:27

bartek_nkm napisał/a:
Matejko przyjeżdża w sobotę. Uczcimy to jakoś

:)

Efa! - 09-09-2006, 04:42

Ja prowadzę ;)
Anonymous - 09-09-2006, 10:31

Można prosić jednoznaczną odpowiedź?
Anonymous - 09-09-2006, 10:41

Efa! napisał/a:
Ja prowadzę

juz mi sie podoba :P

yrdn - 10-09-2006, 18:02

raz w miesiacu, tak porzadnie - dla mnie OK,ale oby nie tak jak motocyklisci obok HSW (wyjazd blizej ronda Torunskiego) Luczniczka wczoraj wieczorem... zrobilem kilka fotek, ale nie wzialem kabla od aparatu... postaram sie, zeby jutro byly zalaczone do posta.

zanim to nastapi, krotko opisze:

-plastik i szklo
-policja
-karetki
-motocyklisci
-dwa uszkodzone samochody
-maly koreczek
-tlumik gapiow i...

...o przewspanialej prezencji, ultralekki, nadzwyczajnie trzymajacy sie nawierzchni, niesamowicie zrywny, ponadprzecietnie dynamiczny, cudownie lsniacy w swietle blyskajacej sygnalizacji pojazdow ratunkowych, tajemniczo pomrukujacy na wolnych obrotach, natychmiastowo wyrozniajacy sie na drodze, bajecznie wygodny, ekstremalnie ekonomiczny, absolutnie pozbawiony najmniejszych wad, o zawrotnej pojemnosci silnika, elektryzujaco czerwony, LANCER yrvo :-)

tomusn - 19-09-2006, 14:24

yrdn napisał/a:
raz w miesiacu, tak porzadnie - dla mnie OK

to jak? jakieś pierwsze coś tam miesiąca?