Zloty i Spoty - Gdzie V Zlot ANKIETA
roch_27 - 31-08-2006, 20:21
Firebee napisał/a: | Wydolimy wydolimy, juz o to sie nie martw:P | jeżeli w G-dzu to na ile bede mógł pomogę
raddex - 02-09-2006, 01:35
Zagłosowałem na Grudziąc bo sprawdzony. W sumie przyjadę tam gdzie zlot będzie. A z drugiej strony można też powierzyć chłopakom z centralnej Polski organizację zlotu w tych Borkach jeżeli się tego podejmą, oczywiście.
Anonymous - 03-09-2006, 11:13
Co do nieobecności Mitsumaniaków z południowej części kraju to ja powiem tylko tyle, że wystarczą chęci, ale takie prawdziwe chęci - np. kolega brodzki z Sosnowca wsiadł w auto i przyjechał do Białegostoku. Ja głosuję na Bory Tucholskie, bo jeszcze nie miałem okazji tam być, ale Grudziądz też jest dobrą propozycją. Oczywiście jeśli będe w stanie to pomogę w organizacji.
Anonymous - 03-09-2006, 20:10
a kiedy odbyl by sie ten zlot? jesli po kwietniu 2007 to bardzo chetnie bym sie tam zjawil, tylko nie chce zeby to bylo za daleko bo to bylby pierwszy dalszy wyjazd (w kwietniu pewnie prawko zrobie) dlatego glosuje na borki, chociaz w miare mozliwosci wolalbym blizej podkarpacia. pzdr.
Anonymous - 04-09-2006, 21:13
przepraszam za nieobecność na ostatnim zlocie, faktycznie odległość ma duże znaczenie, centralna polska tj, Borki to raczej dobry pomysł, aczkolwieg zagłosuję na gzdie kolwiek sie odbędzie i tak zrobię wszystko by sie pojawić, odległość nie robi różnicy aczkolwiek ma dużo przesądza
Ps.Wybaczcie nieobecność,
Grześku - 07-09-2006, 13:39
ballerek napisał/a: | a kiedy odbyl by sie ten zlot? jesli po kwietniu 2007 to bardzo chetnie bym sie tam zjawil(...) |
Termin zdaje się umówiony ("z zasiedzenia") na ostatni weekend sierpnia. I to dobry czas.
cns80 - 07-09-2006, 13:57
Grześku napisał/a: | ballerek napisał/a: | a kiedy odbyl by sie ten zlot? jesli po kwietniu 2007 to bardzo chetnie bym sie tam zjawil(...) |
Termin zdaje się umówiony ("z zasiedzenia") na ostatni weekend sierpnia. I to dobry czas. |
Czy ja wiem Myślę że lipiec byłby lepszy, bo noce cieplejsze i ludzie nie są jeszcze spłukani po urlopach . Poza tym dni dłuższe i humor jakiś taki inny.
tomusn - 07-09-2006, 14:50
cns80 napisał/a: | Czy ja wiem Myślę że lipiec byłby lepszy, bo noce cieplejsze i ludzie nie są jeszcze spłukani po urlopach |
za to może być problem z rezerwacją ośrodka na 1, 2, 3 ? dni dla 20, 50, 100 ? osób.
pod koniec sierpnia ośrodki są już po największej fali urlopowiczów i nie mają tylu rezerwacji. każdy ośrodek raczej by wolał zrobić rezerwacje na tydzień lub dwa zamiast na 3 dni i te 3 dni im potem przeszkadza.
a co do spłukania to można mysleć o zlocie już wcześniej i odłożyć
piwkotom - 07-09-2006, 17:57
cns80 napisał/a: | Czy ja wiem Myślę że lipiec byłby lepszy, bo noce cieplejsze i ludzie nie są jeszcze spłukani po urlopach |
ciekawe co by zona powiedzial jakbym jej powiedzial ze sie wypsztykalem na zlot i na wakacje nie pojedziemy
a tak serio to kieniec sierpnia juz sie chyba utarl i raczej chyba najlepiej trzymac sie tego terminu.
Anonymous - 07-09-2006, 22:31
Ludzie lato bedzie beda cieple noce od czego mamy namioty?????? N polu namiotowym napewno bede wolne miejsca. Jak byl zlot nkp(wiem powtarzam sie ) to wiekszosc osob spala w namiotach i bylo git. Zreszta i tak w namiocie spedzilem 3 godz pierwszej nocy i troche ponad 4 drugiej. Mnie caly wyjazd wraz z dojazdem nie kosztowal wiecej jak 200zl. Nawet powiedzial bym ze wyszlo sporo mniej. Jezeli borki to trzeba tylko wynajac parking i pole namiotowe zeby wszyscy byli w jednym miejscu. Jezeli bede borki to podpytam sie na nkp organizatorow zlotu co i jak.
Adaho_krak - 08-09-2006, 02:23
Ja osobiście BORKI - środek polski to podstawowy argument wszystkim w miare blisko.
A co do terminu to koniec sierpnia też OK w lipcu i sierpniu ciężko z urlopem a niestety w niedziele też ludziki tyrają taki kraj takie czasy.
Anonymous - 08-09-2006, 08:02
adaho_krak napisał/a: | A co do terminu to koniec sierpnia też OK w lipcu i sierpniu ciężko z urlopem a niestety w niedziele też ludziki tyrają taki kraj takie czasy |
Zgadzam się w sierpniu o wiele łatwiej o urlop niż w lipcu.
dylson napisał/a: | Ludzie lato bedzie beda cieple noce od czego mamy namioty?????? N polu namiotowym napewno bede wolne miejsca. Jak byl zlot nkp(wiem powtarzam sie ) to wiekszosc osob spala w namiotach i bylo git. Zreszta i tak w namiocie spedzilem 3 godz pierwszej nocy i troche ponad 4 drugiej. |
Z tym polem namiotowym to bardzo dobry pomysł.
Leppe - 08-09-2006, 08:40
Jeśli chodzi o namioty to pod koniec sierpnia bywały okresy, że było tylko parę stopni w takim wypadku ludzi którzy mieliby jechać na zlot z dziećmi a do wyboru byłby na miot lub namiot pewnie by nie pojechali dlatego uważam, że potrzebne są obie opcje gdziekolwiek by to niebyło.
Grześku - 08-09-2006, 09:27
dylson napisał/a: | Ludzie lato bedzie beda cieple noce od czego mamy namioty?????? |
No wiesz, z wiekiem dojpsko robi się wygodne i namiot jakoś nie odpowiada
Poza tym jak pisał Leppe są osoby które przyjeżdżają z dziećmi, namiot ich odstraszy...
IMHO, jeżeli będzie alternatywa z noclegiem (chociaż by tak jak w Białymstoku domki vs hotel) czyli namiot vs domki, hotrel, etc. to każdy znajdzie coś dla siebie.
Anonymous - 08-09-2006, 13:44
W sumie macie racje z tymi namiotami. Tym bardziej, że sierpien był już chłodny.
|
|
|