Colt - Ogólne - zgubiłem listwe heh
Anonymous - 18-10-2006, 19:45
ha ha ROMEL to fakt ale co by to nie bylo to przykra sprawa ,potem jak bede ewentualnie chcial sprzedac Miśka to ktos mi powie: panie! on lezal na dachu bo listwy sie roznia, ten bok byl jeb... bo kierunki sa inne
ROMEL - 18-10-2006, 21:13
hEH;;;
Po pierwsze.. srebrnego i czerwonego GTI chyba nigdy nie sprzedam...
Po drugie... po zgubieniu tego kierunku srebrny- Misio dostał dwa nowe kierunki...
PZDR
josie - 18-10-2006, 21:17
ROMEL napisał/a: | Misio dostał dwa nowe kierunki |
pomarańczowe czy masz jakieś dojście do białych?
ROMEL - 18-10-2006, 21:32
Białe to mam założone w Miśku potworku - 1,8
Pomarańczowe są w srebrnym - no i niestety nie mam żadnego dojścia do białych... a baaardzo bym chciał...
Ale z tego co widze Twój ma białe,,,, więc domniemam że szukasz na zapas,,.
PZDR
Anonymous - 18-10-2006, 21:34
ROMEL, fajna akcja hehe gratulacje hhehehe
josie - 18-10-2006, 21:48
ROMEL napisał/a: | domniemam że szukasz na zapas |
Jeden mam lekko pęknięty... nie przecieka nie paruje ale wkurza lekko...
Krzyzak - 19-10-2006, 09:55
Co mogę dodać od siebie, to że białe NIEORYGINALNE kierunki są kiepskie - może dlatego są tańsze w zakupie od pomarańczowych. Miałem takie po dzwonie i po kilku latach drut ze sprężynką kompletnie skorodowany, wykruszyła się też guma uszczelniająca. Natomiast kilkunastoletnie oryginały wyglądają przy nich jak nowe.
Hugo - 19-10-2006, 10:00
Krzyzak napisał/a: | białe NIEORYGINALNE kierunki |
Pierwsze słyszę o czymś takim. Gdzie to można kupić?
josie - 19-10-2006, 10:07
Krzyzak napisał/a: | Co mogę dodać od siebie, to że białe NIEORYGINALNE kierunki są kiepskie |
Nie wiem czy wogóle były białe nieoryginalne - jakby były to pewnie możnaby bez problemu kupić.
Ja mam ori białe - Stanley Japan. Montowane w lancerach z końca produkcji - tak jak mój zderzak
|
|
|