To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Pchli Targ

Maretzky85 - 18-11-2009, 09:02

Mam do oddania dwie opony zimowe z niezłym bieżnikiem, ale chyba z roku 01, albo 04.
195/70/R15 jak dobrze pamiętam ;)

Remkuc - 17-12-2009, 09:09
Temat postu: Części do galanta
Witam wszystkich mitsumaniaków

Oto mój misiek.
Kupiłem go nie dawno, i jest to mój pierwszy samochód. Odkupiłem go praktycznie za grosze, dlatego jest w nim sporo do roboty. Auto jeździ na benzynie i na gazie. Ma problemy z benzynom, o czym pisałem już na forum, mianowicie odpala na benzynie, wskakuje na 2000 obrotów po czym obroty gwałtownie spadają , auto dusi się i gaśnie, na wyższych obrotach na benzynie chodzi ładnie.na gazie jeździ ez problemów, poza tym że tak raz na dwa tygodnie lubi sobie strzelić gazem. Komputer nie pokazuje żadnego błędu.Świece i przewody są nowe, filtr powietrza i przepływomierz również są nowe, obroty ustawiałem, przepustnice wyczyściłem. Po dokładnej analizie wszystkich usterek miałem go odsprzedać i już miałem kupca, ale zakochałem się w tym miśku i postanowiłem przywrócić mu pełną sprawność. Do wymiany są łączniki stabilizatorów z gumami, dwie opony z przodu tłumik środkowy i końcowy,akumulator, dwa zaciski od hamulca ręcznego oraz grill.
I tu do was prośba drodzy Mitsumaniacy, ze względu na ograniczone fundusze,(tydzień temu straciłem pracę) wszelkie naprawy muszę wykonywać sam, więc może macie jakieś zalegające w garażu części nie potrzebne to chętnie je przyjmę, piszcie na e maila.

Matejo - 17-12-2009, 10:31

witam,
niestety przyszła zima, i u mnie w JG jest pełno sniegu.
I tu pojawił sie problem ponieważ mam dwie oponki łyse a fundusze studenta dziennego nie pozwalaja na zakup nawet używanych,
na dodatek ciągłe małe usterki Misia uniemożliwiaja odłożenie jakiś pieniążków na przynajmniej 2 oponki.
Może ktoś z Kolegów lub koleżanek miałby jakieś poponki na zbyciu z jakimś nawet słabym bieżnikiem ale żeby był
oponka rozmiar 175/70.
Moge też dopłacić ale naprawde nie dużo.
Jeśli nie ma nikt to trudno jakoś może sie przemęczę.
Pozdrawiam wszystkich Mitsumaniaków

Owczar - 06-01-2010, 09:59

Mam do oddania telefon samochodowy Nokia jak na zdjęciu poniżej:

W zestawie jest słuchawka, głośnik do zestawu głośnomówiącego, mikrofon i baza.
Telefon przed demontażem rok temu był w pełni sprawny. Bardzo dobra jakość rozmów na głośnomówiącym jak i w słuchawce. Dobre rozwiązanie dla tych co dużo jeżdżą w trasę.
Jego największa wada to jednozakresowość na 900MHz.

Zainteresowany opłaca koszty przesyłki.

pamar - 28-05-2011, 08:29

Znalazłem kołpak od mitsu, niestety brak jednego zaczepu:

Może komuś się przyda, szkoda wyrzucać :)

koszmarek - 28-05-2011, 11:46

Mam do oddania za grosze dosłowne ciuchy damskie. Od spódnic, sukienek, po spodnie, koszulki, bluzki, koszule i marynarki. Rozmiarowo okolice 34/36-40 więc jak któraś z naszych Mitsumaniaczek szuka konkretnego to proszę PW- czego szukamy i jak rozmiar :) To przekopię pudła i wrzucę foty :)