Outlander II Ogólne - [II 2.0 DID] Jak z niego zrobić dobry samochód?
Hiszpan - 04-01-2010, 22:16
Panowie, proszę bez OT.
Porównania z innymi samochodami mamy już w dziale Chcę kupić Outlandera - i niech tak już zostanie.
wowo - 04-01-2010, 22:45
| karol_alasz napisał/a: | | wowo napisał/a: | | zwiększenie komfortu pracy - tzn. aby pracowało ciszej i lepiej wybierało nierówności |
Gdziesik sobie drzewiej czytałem iż taki np C-crosser tudzież Pugu 4007 mają tę samą zawiechę ino francuzy zażyczyli sobie w Dżapanie aby wyregulować je na "miętko" - no to w naszych Outkach się nie da ? |
Ciekawy trop - może odezwie się jakiś posiadacz "bliźniaków" albo ze znajomym mechanikiem z PSA
MASSARRO - 15-06-2010, 22:36
Po 4 tysiach olej wymieniony !!!
Przyszedł czas na mały wirusik !!! Jak to kolega wspomniał wybór padł na fatalnego vtecha a dokładniej jego wsiowego wawego tunera Kreatora który zrobił mi już cztery samochody nie licząc kilkunastu znajomych którzy z mojego polecenia również muszą meczyć się z stałym bananem na twarzy
Sorki nie jestem żadnym kolegą właścicila a nawet nie jestem z nim na ty nie wspominając że mieszkam 100 km od KM ale efekt 169,5KM i 399Nm z rewelacyjnym przebiegiem momentu jak dla mnie mówi wszystko !!! Aktualnie czekam jeszcze na program do zabawy (tak zwany Killer Jeśli ktoś ma ochotę to proszę poczytać o RTS który zakupiłem właśnie do mojego miśka.
Dla wszelkich niedowiarkówi służę własnnym samochodem w celach testowych !!!
sylb - 15-06-2010, 22:52
Mam zamiar zrobić dokładnie to samo. Pochwal się jakie były koszy i wykresikiem.
dab - 15-06-2010, 23:17
| MASSARRO napisał/a: | Po 4 tysiach olej wymieniony !!!
Przyszedł czas na mały wirusik !!! Jak to kolega wspomniał wybór padł na fatalnego vtecha a dokładniej jego wsiowego wawego tunera Kreatora który zrobił mi już cztery samochody nie licząc kilkunastu znajomych którzy z mojego polecenia również muszą meczyć się z stałym bananem na twarzy
Sorki nie jestem żadnym kolegą właścicila a nawet nie jestem z nim na ty nie wspominając że mieszkam 100 km od KM ale efekt 169,5KM i 399Nm z rewelacyjnym przebiegiem momentu jak dla mnie mówi wszystko !!! Aktualnie czekam jeszcze na program do zabawy (tak zwany Killer Jeśli ktoś ma ochotę to proszę poczytać o RTS który zakupiłem właśnie do mojego miśka.
Dla wszelkich niedowiarkówi służę własnnym samochodem w celach testowych !!! |
czyli adios gwarancjo,
nie wiem czy takie zylowanie na maxa wytrzyma nasz styropianowoz
13zbyszek13 - 19-06-2010, 10:03
| dab napisał/a: | czyli adios gwarancjo,
nie wiem czy takie zylowanie na maxa wytrzyma nasz styropianowoz |
Styrapionowóz to jako całość wytrzyma gorzej będzie ze sprzęgłem,skrzynią,półośkami.
Ja w ML półośkę ukręciłem
|
|
|