To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubuskie - JAKI ZAKLAD DO MISKOW POLECANI ?

zuku3210 - 24-04-2009, 17:59

Może przyda sie odświeżenie tego tematu :P bo widze ze na temat Zielonej Góry cisza jest nadal z tymi mechanikami a po roku chyba misków przybylo i nie mowcie ze nikt nic w nich nie dłubał :P nie pochodze z zielonej wiec nie znam tu mechanikow/blacharzy kompletnie wiec moze jakies uwagi sie uzbierały?? :twisted:
Btw to zostawialem go w Elite na dekoracyjnej ale to drobne sprawy wiec opinii nie moge napisac, ale wszystko bylo i jest w porzadku o tak :)

ufo - 17-07-2009, 00:19

Nie polecam elite.. naciągnęli mnie na części po za tym zapłaciłem 70 zl za kiepskie spawanie tłumika i miałem u nich propozycje ze wymienia mi wszystkie za 1000 zł ...
podczas gdy inni dali rade pospawać i wzięli 30 zł

iro - 01-08-2009, 18:44

Witam. Jeśli ktoś szuka dobrego mechanika z kompem to polecam pod Wschową. Ma jakiś nowy program tylko do Miśków i co ciekawe podłączył mi się pod GDI a czytałem gdzieś na forum że GDI to tylko serwis Mitsu. Mało tego znalazł usterke w przeciwieństwie do serwisu. Przy maksymalnym wcisnieciu pedału gazu po kilku sekundach auto gasło i zapalało się Check Engine. W serwisie powiedzieli że komputer wykazał błąd przepustnicy który usunęli. Oczywiście problem pozostał. A gość o którym pisze podłączył się swoim kompem pod GDI (2 kostki połączeniowe) i powiedział że sonda lambda do wymiany. Wymieniłem i jak ręką odjął wszystko OK;)
rus_one - 01-08-2009, 20:25

Koledzy zapraszam na spot ;] Lista w podpiętych.
misia27 - 02-08-2009, 11:57

bez OT proszę... ;)
zuku3210 - 04-08-2009, 21:51

iro napisał/a:
Witam. Jeśli ktoś szuka dobrego mechanika z kompem to polecam pod Wschową. Ma jakiś nowy program tylko do Miśków i co ciekawe podłączył mi się pod GDI a czytałem gdzieś na forum że GDI to tylko serwis Mitsu. Mało tego znalazł usterke w przeciwieństwie do serwisu. Przy maksymalnym wcisnieciu pedału gazu po kilku sekundach auto gasło i zapalało się Check Engine. W serwisie powiedzieli że komputer wykazał błąd przepustnicy który usunęli. Oczywiście problem pozostał. A gość o którym pisze podłączył się swoim kompem pod GDI (2 kostki połączeniowe) i powiedział że sonda lambda do wymiany. Wymieniłem i jak ręką odjął wszystko OK;)

Kolego daj dokładniejsze namiary na ten warsztat :) podłącze swojego bo podejrzewam sonde, jara mi beny ile wleje, trasa 10l, miasto 12-13l czasem jak zaleje za 100zł to mi to znika jakbym za 40zł zalał :? fakt że emerytem to nie jestem ale i tak chyba duzo

KamilR10 - 14-08-2009, 18:41

Jeśli ktoś by chciał to ja mogę dać namiar na dobrego mechanika w okolicy Międzyrzcza dokładnie miejscowosć Łagowiec kawałek za Bukowcem...Zawsze do niego jezdzę gdy coś sie dzieje w Galancie i jestem bardzo zadowolony.
rryba - 25-02-2010, 19:47

Wczoraj wymieniałem rozrząd, olej filtry w Jetronicu, przed miśkiem robiłem tam inne auta i nie było problemów. Chłopaki znają się na rzeczy i nie zdzierają za bardzo.
electro6 - 06-03-2010, 00:03

Polecam Auto Dar San w Janach k/zg , koles pracował 10 lat w VW, ale mojego Gala i Toyote dziewczyny ogarnia, w sumie wymieniałem tylko u niego rozrząd i swiece w Galu,ale fachowo podchodzi do sprawy i na pewno jest max dokladny.
spown - 07-03-2010, 18:33

Zakładał ktoś ostatnio w Gorzowie LPG i jest zadowolony?
rryba - 07-03-2010, 19:49

Auta gazują m.in. w Jetronicu na Krótkiej, ja u nich serwisuje autka (ale z gazem nie miałem do czynienia) i nie narzekam. Kolega gazował u nich Citroena i nie narzeka.
spown - 07-03-2010, 20:22

Miałem zagazowany kiedyś u nich samochód, niestety nie potrafili sobie poradzić ze strzałami...
rryba - 07-03-2010, 23:07

U aż dziwne, sprawiają wrażenie że znają się na rzeczy.
Jedyne co mi przychodzi jeszcze do głowy to zakład na Kostrzyńskiej vis avie kościoła, ale nie miałem z nimi do czynienia :!:

spown - 08-03-2010, 10:49

To prawda, sprawiają takie wrażenie :) Też słyszałem o nich pozytywne opinie...
Ale mój przypadek niestety podważa autorytet. To było jakieś 5-6 lat temu. Miałem Forda Probe zagazowanego u nich przez poprzedniego właściciela (instalka 2 gen.). Czasami potrafiła strzelić przy gwałtowynm dodaniu gazu na łych prędkościach. Pojechałem do nich, kazali kupić przewody i świece co zrobiłem (wszystko lepsze niż polecili). Wyregulowali sterownik na postoju i powiedzieli, ze będzie ok... Niestety nie było. Nie potrafili tego poprawić, co dziwne, bo przecież u nich był gaz montowany...

Frost - 08-03-2010, 14:56

rryba napisał/a:
na Kostrzyńskiej vis avie kościoła
nie istnieje tam juz gazownik

Powstał tam zakład mechaniczny, który osobiście polecam

Co do gazu, to zauważyłem od znajomych, że każdy jeździ gdzie indziej i każdy jest lub nie jest zadowolony, to kwestia szczęścia ja dla mnie