Archiwum - [Cari 1.6] prośba o ocene
pawel-krol - 31-01-2010, 10:10
wprawdzie to nie benzynka ale miesci się w moim budżecie
http://otomoto.pl/mitsubi...-C10213483.html
robertdg - 31-01-2010, 10:21
pawel-krol, prawdopodobnie było malowane z przodu, bo jak się nie myle fabrycznie diamenty są niżej naklejane, ponadto tutaj na zdjęciu są one delikatnie krzywo naklejone, zdjęcie komory silnika nie ujmuje drugiego kielicha i akumulatora, czyżby celowo nierownomierne szczeliny pomiędzy reflektorami, atrapą i maską.
Saqu - 31-01-2010, 12:43
Pierwsze co.
Rocznik 2001 a przód ma z ostatniego liftingu i to lapmy wyglądają na dosyć świeże. Właściciel wziął chyba sobie model silnika z opla, carisma nie miała oznaczenia CDTI, diamenciory też kapke za wysoko jak to napisał robertdg, szparki troche się różnią, patrząc na środkową konsole wnioskuje że nie ma klimy (ale głowy sobie za to nie dam uciąć )
pawel-krol - 06-02-2010, 22:02
witam
więc szukam dalej
http://otomoto.pl/mitsubi...-C11411175.html
wygląda chyba nieźle-a kolorek ma taki jak moja obecna.
Saqu - 06-02-2010, 22:09
Saqu napisał/a: | prawa przednia lampa jest minimalnie nie równo względem kierunku i grila, jak ma podniesioną maske to na przednim pasie z prawej strony ma coś zaznaczone, nie wiem czy wolisz ABS czy nie, ale to wersja bez nie go. W nogach pasażera osłonka przedniej konsoli jest jakby wytarta? :O podobnie mają różnice koloru plastiki.. być może to kwestia zdjęcia. ale ranty itp mają różne odcienie.. Ciężko coś dojrzeć na tych zdjęciach odnośnie karoserii.
Ta druga była już opisywana na forum i jak widać się nikt nie skusił. |
Była już we wcześniejszym temacie o niej 1.6 101KM? to chyba jeszcze nie ten rok? czy się myle?
pawel-krol - 06-02-2010, 22:20
[quote="Saqu"] Saqu napisał/a: |
Była już we wcześniejszym temacie o niej |
mozesz podać link bo nie moge znależć tego tematu
to pewnie 100koni ale w dowodzie ma pewnie 74kw i dlatego tak wyszło
PiotrekSL4 - 07-02-2010, 21:32
Jak dla mnie ta niebieska jest fajna. Tylko przebieg zastanawiający i ma hak.
P.S. A ja w dowodzie mam 76KW czyli coś ok 103KM. A auto z roku 1998.
Saqu - 07-02-2010, 21:48
A z hakiem to różnie bo może o czymś świadczyć a wcale nie musi. Może przecież on służyć do "ubezpieczania tyłów" to taka troche lotieria do czego on był komu
|
|
|