To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II Ogólne - Czyzby amerykanski Jet Fighter mial stary FIS ?

GrzesiekJozefow - 09-02-2010, 08:48

Steff napisał/a:
kolego z Józefowa to że nie ma pokrętła nie znaczy że jest samo poziomowanie

Nie bardzo rozumiem co Kolega miał na myśli w tym zdaniu :?: , ale spróbuję zinterpretować. Oczywiście, że to że nie ma pokrętła nie znaczy że jest samo poziomowanie. Powiem więcej. W Outku na rynek amerykański samopoziomowanie zawsze wytępuje z lampami ksenonowymi. Konkludując: jeżeli w amerykańskim Outku jest sampoziomowanie to znaczy, że są i ksenony.

Steff - 09-02-2010, 10:30

GrzesiekJozefow napisał/a:

Steff napisał/a:
kolego z Józefowa to że nie ma pokrętła nie znaczy że jest samo poziomowanie

Nie bardzo rozumiem co Kolega miał na myśli w tym zdaniu :?: , ale spróbuję zinterpretować. Oczywiście, że to że nie ma pokrętła nie znaczy że jest samo poziomowanie. Powiem więcej. W Outku na rynek amerykański samopoziomowanie zawsze wytępuje z lampami ksenonowymi. Konkludując: jeżeli w amerykańskim Outku jest sampoziomowanie to znaczy, że są i ksenony.
raczej to że jeżeli jest samopozimowanie to logiczne że są xenony ,ale w drugą stronę nie zawsze to tak działa i czasami są zenony bez samopoziomowania
miałem na myśli to że na rynek amerykański niektóre samochody bez zenonu nie mają w ogóle pokrętła regulacji z kabiny podobnie jak spryskiwaczy

Hubeeert - 09-02-2010, 23:17

Jak dzieci...

Panowie - wątek przeczyściłem, pasek przyznałem, proszę na temat, lub wcale.

Mała uwaga - proszę nie prowadzić tego typu dyskusji na Forum bo nieodmiennie kojarzy mi się to z polityką. Tam obrzucanie się gównem pod pozorem uprzejmości jest normą - na TYM Forum jest BARDZO NIEMILE WIDZIANE.