Outlander II Ogólne - Czyzby amerykanski Jet Fighter mial stary FIS ?
GrzesiekJozefow - 09-02-2010, 08:48
Steff napisał/a: | kolego z Józefowa to że nie ma pokrętła nie znaczy że jest samo poziomowanie |
Nie bardzo rozumiem co Kolega miał na myśli w tym zdaniu , ale spróbuję zinterpretować. Oczywiście, że to że nie ma pokrętła nie znaczy że jest samo poziomowanie. Powiem więcej. W Outku na rynek amerykański samopoziomowanie zawsze wytępuje z lampami ksenonowymi. Konkludując: jeżeli w amerykańskim Outku jest sampoziomowanie to znaczy, że są i ksenony.
Steff - 09-02-2010, 10:30
GrzesiekJozefow napisał/a: |
Steff napisał/a: | kolego z Józefowa to że nie ma pokrętła nie znaczy że jest samo poziomowanie |
Nie bardzo rozumiem co Kolega miał na myśli w tym zdaniu , ale spróbuję zinterpretować. Oczywiście, że to że nie ma pokrętła nie znaczy że jest samo poziomowanie. Powiem więcej. W Outku na rynek amerykański samopoziomowanie zawsze wytępuje z lampami ksenonowymi. Konkludując: jeżeli w amerykańskim Outku jest sampoziomowanie to znaczy, że są i ksenony. | raczej to że jeżeli jest samopozimowanie to logiczne że są xenony ,ale w drugą stronę nie zawsze to tak działa i czasami są zenony bez samopoziomowania
miałem na myśli to że na rynek amerykański niektóre samochody bez zenonu nie mają w ogóle pokrętła regulacji z kabiny podobnie jak spryskiwaczy
Hubeeert - 09-02-2010, 23:17
Jak dzieci...
Panowie - wątek przeczyściłem, pasek przyznałem, proszę na temat, lub wcale.
Mała uwaga - proszę nie prowadzić tego typu dyskusji na Forum bo nieodmiennie kojarzy mi się to z polityką. Tam obrzucanie się gównem pod pozorem uprzejmości jest normą - na TYM Forum jest BARDZO NIEMILE WIDZIANE.
|
|
|