To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Richard Hammond - prezenter "Top Gear"

szczeslaw - 23-09-2006, 11:50

Cytat za stronką BBC:
"Jeremy Clarkson, one of Mr Hammond's co-presenters on the BBC show, told the Sun newspaper his colleague had got to his feet and walked "shakily" to the toilet during the early hours of Friday.

And fellow Top Gear presenter James May said on Friday he believed the injured presenter was "perfectly intact" after the pair had had a conversation at his hospital bedside."

Wszystko na dobrej drodze... :)

Anonymous - 23-09-2006, 13:09

Krzyzak napisał/a:
w końcu po to idą do wojska zawodowego by walczyć a nie się obijać),

dzięki Krzyżak ja sie nie obijam :(

McDoune - 30-09-2006, 20:22

Jest nadzieja że za ok 6 miesięcy dawny CHOMIK powróci :D

http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/5388296.stm

Miał facet duż szczęścia :D

akbi - 01-10-2006, 19:23

wczoraj po dluzszej przerwie ogladalem TopGear (odcinek z Chomikiem oczywiscie) i zauwazylem ze wreszcie zmienili "samochod za rozsadna cene" :)
Anonymous - 01-10-2006, 22:56

akbi napisał/a:
zauwazylem ze wreszcie zmienili "samochod za rozsadna cene" :)

Czym teraz jeżdzą :?:

Matejko - 01-10-2006, 23:02

chevym..... lacetti 1.8
Anonymous - 02-10-2006, 08:32

A mnie Aster odłączył TVN Turbo i TVN Style. :cry: Przy okazji zostało bodaj tylko 7 stacji radiowych, których nota bene nie lubię i nei słucham. Na BBC Prime niestety pokazują starą serię Top Gear, wczoraj czy przedwczoraj był odcinek z Zondą kabrio.
Niejako tytułem zadośćuczynienia za szkody moralne polegające na braku huimoru w wykonaniu Clarksona, zakupiłem wczoraj sobie książkę "Świat według Clarksona" i jadąc dziś metrem do pracy i czytając ową książkę, cieszyłem michę. Przeczytałem zaledwie parę stron, a już mi się podoba.

A wracając do Hamstera - czy słyszeliście może już jakąś oficjalną wersję, jak było z rzekomym bigiem angielskiego rekordu prędkości? Słyszałem dwie wersje: May twierdził jakoby Hammond miał pobić własny rekord prędkości, a inne źródła podają jakoby porywał sie na bicie oficjalnego angielskiego rekordu prędkości.

Cezar - 06-10-2006, 02:59

Mieli zakonczyc program, ale tego nie zrobia :D - wiecej TUTAJ
McDoune - 29-10-2006, 00:04

No to zdaje się że jeszcze przez długi czas będziemy się cieszyć TOP GEAR'em :)

Happy end

akbi - 29-10-2006, 00:12

Super – bardzo się cieszę.
TopGear to najlepszy program motoryzacyjny jaki dotąd oglądałem.

Anonymous - 29-10-2006, 08:00

W duchu liczyłem na happy end i........sprawdziło się.
A jak na razie łykam Top Gear w oryginale na BBC :mrgreen:

Robson86 - 29-10-2006, 08:57

Dobrze ze calo wyszedl z wypadku i podpisal nowy kontrakt z Top Gear'em, bo nikt by Go nie zastapil-(jest niezastapialny :mrgreen: ). Top Gear juz by nie byl tym samym Top Gear'em.
Pzdroo

saphire - 29-10-2006, 09:24

Ciekawe tylko na ile jest tym samym człowiekiem co z przed wypadku - jakby nie było to spore uszkodzenia mózgu robią swoje choć fakt faktem że z tym to nigdy nic nie wiadomo...
Robson86 - 29-10-2006, 11:43

A odcinek z wczoraj (sobota 28,paz) z Hammondem byl krecony przed wypadkiem????
saphire napisał/a:
Ciekawe tylko na ile jest tym samym człowiekiem co z przed wypadku - jakby nie było to spore uszkodzenia mózgu robią swoje choć fakt faktem że z tym to nigdy nic nie wiadomo...

moze nie bedzie juz tak szalal za kolkiem :mrgreen: , hehe i jeszcze ten vanik Suzuki postawil na dachu :mrgreen: :mrgreen:
pozdroo

Grześku - 30-10-2006, 12:06

Robson86 napisał/a:
A odcinek z wczoraj (sobota 28,paz) z Hammondem byl krecony przed wypadkiem????

Raczej tak, na koniec Clarkson powiedział przecież, że to ostatni odcinek... tej serii, a Hammond rozwalił się podczas realizacji jednego z pierwszych odcinków nowej serii.
Chyba że nie oglądamy chronologicznie.