To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Świat jest mały

Efa! - 23-12-2006, 15:48

A to nie jedyny taki przypadek :-)

YRDN wychował się w domu, który należy do mojej rodziny, tylko że on mieszkał pod 8, a ja obecnie mieszkam pod nr 6.
A poznaliśmy się dopiero parę miesięcy temu na spocie Mitsumaniaków w Bydgoszczy :-)

Anonymous - 27-12-2006, 10:16

Świat jest mały.... - lakierowałem CA0 u M_Wiewiorek (Marek) w Karpaczu (kawał drogi odemnie z Wyszkowa - ponad 450km w jedną stronę) i:
- wieczorem na części nieoficjalnej poznałem jego znajomych którzy doskonale znali Wyszków, a jeden z nich jeździł właśnie do Wyszkowa z jakimś transportem
- Marek sprzedał swojego CA0 człowiekowi z Wawy (widziałem go dwa razy na ulicach stolicy)
- ostatnie auto Marka CJ0 śmiga w moich okolicach (widziałem je raz u mnie na mieście)
- Marka widziałem potem w TV jak lakierował bobsleja dla naszej ekipy olimpiskiej

Coś dużo tych zbiegów okoliczności :mrgreen:

saphire - 27-12-2006, 11:24

Kiedyś jakieś badania były prowadzone że o ile dobrze pamiętam to chyba średnio przy 6ciu ,,hopach'' pośredniczących (przy użyciu znajomych, znajomych znajomych itd.) można dostarczyć dowolnego maila do dowolnego człowieka na świecie :) więc jak widać świat jest mały :mrgreen: