Sigma/Diamante Ogólne - Tuleje wahacza przedniego Sigma i olej do silnika :)
Anonymous - 07-10-2006, 07:40
jeżeli ktoś wyrazi ochotę to zamówię w niemczech w oryginale(SALON)ostatnio brałem termostat i cena całkiem przyzwoita tylko 15euro a tuleje w granicach 30 eur
Anonymous - 20-10-2006, 09:00
Witaj! Ja bym był zainteresowany kompletem do wachaczy przednich.
Możesz się zorientowac ile kosztują w salonie w rajchu?
Anonymous - 20-10-2006, 09:25
a często tam jeździsz??narazie z kasą krucho ale z chęcią za jakiś czas bym takie nabył... i termostat też ale to za jkiś miesiąc może dwa
Anonymous - 24-04-2007, 20:19
Witam Podaję wymiary tulei przedniej wahacza do Sigmy 3.0V24 1992r może komuś się przyda bo nie mogłem dostać gdyż nie ma oryginałów tak podaje przynajmniej Japaneze z Łodzi i Krakowa natomiast w Krakowie mogą dobrać wg wymiarów koszt około 20zł szt
średnica zewnętrzna 34mm
długość tulei 55mm
średnica otworu tulei wewnątrz 12mm
Pozdrawiam
Anonymous - 14-05-2007, 22:06
a czy jest jakaś inna konkretna informacja na temat które modele miały te zmiany? np vin zaczynający się od 6MMYR, albo 12 miesiąc produkcji w roku 93, albo wersja wyposażenia lub nadwozia? też mam to do wymiany i jeszcze osłonę od drążka jakiegoś wygląda jak 20cm rury od odkurzacza.
Anonymous - 08-08-2007, 23:49
A ja potrzebuje z tego rysuneczku Nr ( i nigdzie nie moge kupić, Pan w serwisie zabił mnie ceną przez telefon Pomóżcie proszę.
zbyszek05 - 09-09-2007, 11:47
witam panowie.tak wyszło że robiąc przegląd dojrzałem się że mam wybite tuleje wahacza przedniego.zatem zakupiłbym komplet tych tulei po rozsadnej cenie...doczytałem iż można kupić 2 szt. za 50 zł. napiszę tak w sklepie za szt. cena do mitsu sigmy 95 zł szt.podobno oryginał jakiś i innych nie ma - tyle kosztuje. ja potrzebuje na prawe i lewe koło bo jak wymieniać to dobrze by tam ponownie nie zaglądać.wyjdzie ze 400 stówy i 50zł za dwie końcówki kierownicze zatem potrzebuje ich na wczoraj bo sporo jeżdze .3.0 v6 24 / 6g72 / rok.produkcji 1993 , podajecie że są 2 rodzaje,ja na tym sie nie znam a nie mogę wykręcić i czekać ...bo samochód w ruchu cały czas a wymianka to dzień pracy. zatem proszę o pomoc w dobraniu a nie chcę przepłacać gdy można taniej:cry:pozdrawiam
Anonymous - 17-09-2007, 03:04
balcer, popatrz dwa posty wyżej i skontaktuj się z syskim. Macie dokładnie te same auta, na tych samych tulejach. Jeśli więc ma być taniej...
pozrawiam.
zbyszek05 - 17-09-2007, 21:08
witam,syski czy możesz załatwić mi te tuleje na koła przednie?interesuje mnie komplet...więcej jest w e-mail ,który do ciebie wysłałem...pozdrawiam
[ Dodano: 05-10-2007, 10:29 ]
panowie a propo tulei więc to tak... jak podaje japaneze sigma 91/96 ma takie same tuleje .tuleje róznią się tylko w dodge stelt i 3000GT.wg.jego katalogów /innych nie ma/ zamówiłem u niego komplet takich tulei na koła przednie ceny tych jakie zmieścił na rysunku CHI-MEN to 75 zł. -ta mocowana na trzy śruby /poducha/ i 25 zł ta mniejsza wciskana . czekam na paczke od japaneze i wymieniam .natomiast będę mógł odsprzedać tuleje te mocowane na trzy śruby bo zamówiłem je dodatkowo przez internet/dostane je w poniedziałek więc jak ktos potrzebujący to cena zakupu + koszt przesyłki. pozdrawiam
|
|
|