To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - pirackie flagi na samochodach

ruslana81 - 26-09-2006, 15:41

...z jednym zgadzam się w 100% - wożą je ludzie, co to w tym roku byli nad morzem...ja tez się do nich właśnie zaliczam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ps. - majki - rozumiem, że nie masz nic przeciwko tym flagom..nie chciałabym usłyszeć kilku sztywnych, jak przyjadę na spot :lol: ...a co do piratów drogowych - pewnie, że są i tacy ludzie jak Twój znajomy...oni wyrabiają normy za pozostałych - czyli piratów ;) za co oczywiście takim osobnikom dziękuję....pozdro

Krzyzak - 26-09-2006, 15:44

ja byłem i ciągle jestem nad morzem :P , żadnej flagi nie wożę...
Anonymous - 26-09-2006, 15:45

ruslana81 napisał/a:
...z jednym zgadzam się w 100% - wożą je ludzie, co to w tym roku byli nad morzem...ja tez się do nich właśnie zaliczam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ps. - majki - rozumiem, że nie masz nic przeciwko tym flagom..nie chciałabym usłyszeć kilku sztywnych, jak przyjadę na spot :lol: ...a co do piratów drogowych - pewnie, że są i tacy ludzie jak Twój znajomy...oni wyrabiają normy za pozostałych - czyli piratów ;) za co oczywiście takim osobnikom dziękuję....pozdro

Pewnie, ze nie mam nic przeciwko :)

Moominek - 27-09-2006, 10:14

Rozumiem, że ta flaga to taka swoista pamiatka znad morza. Czy zatem moją pamiątkę też powinienem przyczepić do antenki? Zaznaczam, ze jest to kot, zywy! :mrgreen:
Hubeeert - 27-09-2006, 10:38

Moominek napisał/a:
Czy zatem moją pamiątkę też powinienem przyczepić do antenki?

TAK :mrgreen:
Moominek napisał/a:
Zaznaczam, ze jest to kot, zywy!

Już niedługo :mrgreen: :twisted:

McDoune - 27-09-2006, 10:39

Moominek napisał/a:
Rozumiem, że ta flaga to taka swoista pamiatka znad morza. Czy zatem moją pamiątkę też powinienem przyczepić do antenki? Zaznaczam, ze jest to kot, zywy! :mrgreen:

śmiało :twisted: