Off Topic - pirackie flagi na samochodach
ruslana81 - 26-09-2006, 15:41
...z jednym zgadzam się w 100% - wożą je ludzie, co to w tym roku byli nad morzem...ja tez się do nich właśnie zaliczam
ps. - majki - rozumiem, że nie masz nic przeciwko tym flagom..nie chciałabym usłyszeć kilku sztywnych, jak przyjadę na spot ...a co do piratów drogowych - pewnie, że są i tacy ludzie jak Twój znajomy...oni wyrabiają normy za pozostałych - czyli piratów za co oczywiście takim osobnikom dziękuję....pozdro
Krzyzak - 26-09-2006, 15:44
ja byłem i ciągle jestem nad morzem , żadnej flagi nie wożę...
Anonymous - 26-09-2006, 15:45
ruslana81 napisał/a: | ...z jednym zgadzam się w 100% - wożą je ludzie, co to w tym roku byli nad morzem...ja tez się do nich właśnie zaliczam
ps. - majki - rozumiem, że nie masz nic przeciwko tym flagom..nie chciałabym usłyszeć kilku sztywnych, jak przyjadę na spot ...a co do piratów drogowych - pewnie, że są i tacy ludzie jak Twój znajomy...oni wyrabiają normy za pozostałych - czyli piratów za co oczywiście takim osobnikom dziękuję....pozdro |
Pewnie, ze nie mam nic przeciwko
Moominek - 27-09-2006, 10:14
Rozumiem, że ta flaga to taka swoista pamiatka znad morza. Czy zatem moją pamiątkę też powinienem przyczepić do antenki? Zaznaczam, ze jest to kot, zywy!
Hubeeert - 27-09-2006, 10:38
Moominek napisał/a: | Czy zatem moją pamiątkę też powinienem przyczepić do antenki? |
TAK Moominek napisał/a: | Zaznaczam, ze jest to kot, zywy! |
Już niedługo
McDoune - 27-09-2006, 10:39
Moominek napisał/a: | Rozumiem, że ta flaga to taka swoista pamiatka znad morza. Czy zatem moją pamiątkę też powinienem przyczepić do antenki? Zaznaczam, ze jest to kot, zywy! |
śmiało
|
|
|