Carisma - Ogólne - Nawigacja fabryczna
Juiceman - 20-01-2007, 23:02
Kurde Panowie nie robić mi tu z niczego awantury. Stanik mądrze mówisz. Ale ile razy można pisać, że nie ma map na Polskę ? 1.2.3.4.5 razy? No nie popadajmy w paranoje jeśli ktoś nie może tego zrozumieć to i CAPSEM trzeba napisać mimo, że to może być odrobinę wulgarne.
To może na koniec napisać NIE MA MAP NA POLSKĘ DO CARI. i zamknąć temat:>
Anonymous - 20-01-2007, 23:29
Czasem warto powertować ten sam temat parę razy bo wiele żeczy się zmienia z tygodnia na tydzień. Kiedyś mój kolega kupił jakąś nawigację na której nie chodziła mapa polski , oddał sprzę do jakiegoś magika z warszawskiego wolumenu, gość się troszkę pomęczył i nawigacja chodzi do tej pory. Może jakiś spec zajoł się nawigacją z carismy.
Anonymous - 20-01-2007, 23:41
ale ludzie lubią kombinować lepiej kupić jakąś śmieszną niesprawdzoną nawigację z allegro (za jak widać około 1500) jak palmtopa za te same pieniądze dużą kartę pamięci i transmiter korzyści ? pewna nawigacja i dużo muzyki w mp3 przez zwykłe radio a przy tym mały komputer w samochodzie i nikt go nie ukradnie , bo wysiadasz i zabierasz w kieszeń. A na allegro to można wszystko kupić i słonia na pilota i małpę co ogródek skopie tylko czasami z fachowością cienko. A swoją drogą jakbym miał założyć coś tak paskudnego do swojego samochodu jak to widać na zdjęciu co slawek wynalazł to wolałbym założyć stare safari 2 czy 5 przynajmniej ładnie wygląda
Matejko - 21-01-2007, 13:16
Stanik napisał/a: | Ale ktoś tu złamał punkt 8.1 oraz 8.2, ciekawe czy dostanie ostrzeżenie...? |
spoko ja dam Arturowi jak on da mnie a on nie da mnie poki ja nie dam jemu
co do nawigacji - to skoro Wy mu piszecie ze nie ma, i ja mu pisze ze nie ma, i byl taki temat na forum, uwazam ze ostrzezenie jak najbardziej sie nalezalo
|
|
|