To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mój CAO

Marcin-Krak - 03-01-2007, 11:12

Ficu865 napisał/a:
Noi anteny jeszcze nie mam ale widziałem w jednym sklepie taką 27cm

To będzie ciekawy widok Colt z taką anteną :mrgreen:

Anonymous - 03-01-2007, 11:34

Marcin-Krak napisał/a:
To będzie ciekawy widok Colt z taką anteną

Dlaczego?? Twoja od radia jest dłuższa :wink: i do tego połamana 8)

Anonymous - 03-01-2007, 15:56

Heh wlasnie tez sie przymierzam do CBradia.Ficu polecasz cos czy tak miales to wsadziles:>?

Antena pewnie ze dobra :) taki maly ancykrys, zap(xxx)dalacz z żądem na dachu :) :twisted:
Hah!
pozdr
bwr

Anonymous - 03-01-2007, 16:06

Nie znam się na tym. Dawniej się zajawiłem żeby w domu mieć ale mi przeszło. Już od dawna CB siedziało na półce więc sobie mysle że warto w końcu go zamontować. Najbardziej to się cieszę że idealnie pasuje w miejsce tej kieszeni pod radiem:)
Anonymous - 03-01-2007, 16:40

Powaga? Ja wlasnie z mysla o niej chcialem kupic cb.Mozesz mi powiedziec jaki to jest model?
Anonymous - 03-01-2007, 16:52

Midland Alan28.
Marcin-Krak - 03-01-2007, 22:03

Ficu865 napisał/a:
Dlaczego?? Twoja od radia jest dłuższa i do tego połamana

Wysunięta jest dla szpanu :mrgreen: i nie jest połamana tylko wygięta w kształt aerodynamiczny :twisted:

Anonymous - 03-01-2007, 22:27

Marcin-Krak napisał/a:
Wysunięta jest dla szpanu i nie jest połamana tylko wygięta w kształt aerodynamiczny

haha dobre! w takim razie ja tez mam taka :D tyko spelnia mi dodatkowa funkcje zbiera mi megaherce hah ale z tym szpanem tez dobre, chrom robi wrazenie , jak blyskawica :D

Anonymous - 17-01-2007, 18:30

Qrwa poszło mi sprzęgło. Mogłem się tego spodziewać bo już na wykończeniu było ale pluję sobie w brodę że szybciej tego nie zrobiłem...

Cóż...

Mam tylko nadzieję, że uda mi się do domu z pracy wrócić i że nic więcej przez to nie siądzie :x

Anonymous - 17-01-2007, 20:14

Ficu865 napisał/a:
*cenzura* poszło mi sprzęgło. Mogłem się tego spodziewać bo już na wykończeniu było ale pluję sobie w brodę że szybciej tego nie zrobiłem...

Cóż...

Mam tylko nadzieję, że uda mi się do domu z pracy wrócić i że nic więcej przez to nie siądzie :x

Spoko Ficu jestem w poblizu jakbyco :)
pozdrawiam
bwr

Marcin-Krak - 18-01-2007, 20:09

Ficu865 napisał/a:
poszło mi sprzęgło. Mogłem się tego spodziewać bo już na wykończeniu było ale pluję sobie w brodę że szybciej tego nie zrobiłem...

Cóż...

Mam tylko nadzieję, że uda mi się do domu z pracy wrócić i że nic więcej przez to nie siądzie

No i jak dotarłeś do domu :?: :roll:

Anonymous - 19-01-2007, 09:28

Marcin-Krak napisał/a:
Ficu865 napisał/a:
poszło mi sprzęgło. Mogłem się tego spodziewać bo już na wykończeniu było ale pluję sobie w brodę że szybciej tego nie zrobiłem...

Cóż...

Mam tylko nadzieję, że uda mi się do domu z pracy wrócić i że nic więcej przez to nie siądzie

No i jak dotarłeś do domu :?: :roll:

Tak dotarłem i dziękuję Browarowi że był pod telefonem, gdyby trzeba było mnie odcholować.

[ Dodano: 26-01-2007, 09:12 ]
Ok sprzęgło nowe:)

Jest to NKK chodzi całkiem całkiem;)
Wybrałem się do mechanika i po kilku km musiałem wezwać Adaho żeby mnie cholował... Dzięki Ci za to serdeczne przy najbliższej okazji masz u mnie dużą flache!!
Dużo ryzykowałeś ciągnąć mnie po takim śniegu, że wjadę Ci w d...e (nie mogłem hamować biegami) ale udało się dojechać poza Kraków do mechanika.

W warsztacie uwinął się z wymianą w 3,5h!!! więc moim zdaniem szybko.
Stare sprzęgło wyglądało fatalnie. Łożysko wogólę się nie kręciło, tarcza zjechana do połowy... koszmar...

Jednak teraz w końcu jest atk jak powinno być i jestem z tego bardzo zadowolony.

P.S. podziękowania również dla Szczesława, który to już drugi raz załatwiał mi tanie części!!!

Dzięki :!: :!: :!:

szczeslaw - 26-01-2007, 11:11

Ficu865 napisał/a:
P.S. podziękowania również dla Szczesława, który to już drugi raz załatwiał mi tanie części!!!

Nie ma sprawy. Mam nadzieję, że długo posłuży.
I sorry za to zamieszanie z cenami - powoli przestaję nad pewnymi rzeczami panować :)

Adaho_krak - 28-01-2007, 18:43

Ficu865 napisał/a:
musiałem wezwać Adaho żeby mnie cholował... Dzięki Ci za to serdeczne

Nie ma sprawy jak coś Ci sie wydzieje (ptfu, ptfu) wiesz gdzie pukać

Anonymous - 12-02-2007, 13:06

Smutne ale prawdziwe:

W najlepszym wypadQ uszczelka pod gowicą, w gorszym aż się boje mysleć...

Nie będe się rozpisywał bo mniej więcej naopisałem co i jak tutaj:
http://www.mitsubishi-gra...p=122344#122344