To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Wybory II moderatora Lubelskiego

Starion - 26-07-2010, 07:29

Ja to teraz bez netu w domu, jeno w pracy no i z przefarbowanym niemco-japończykiem w garażu więc nie wiem czym godzien ;) )) A może Paweł Twojego latorośla byś podszkolił i by sobie pomoderował trochę? :P
zbycho77 - 26-07-2010, 08:31

Starion napisał/a:
z przefarbowanym niemco-japończykiem w garażu

Co to jest za jeden, ten niemco-japończyk???????

Starion - 27-07-2010, 07:53

z to ten mój Szwabenwagen GranTurismo wiśniowy :) namierzyłem że mam jakis japoński filtr oleju, na przodzie zawieszenie KYB i świece zmieniłem na NipponDenso tak że jakiś powiew japońskości już w nim jest ;)

Ale to mnie raczej nie kwalifikuje na moda tutejszego :/ Tak że ja bym spisał każdego co się jakoś regularnie pojawia na forum Lubelskim i niech sobie ludzie głosują, zwycięży najlepszy :)

Hubeeert - 27-07-2010, 16:41

Moderatorem nie musi byc ktos z dotychczasowej ekipy, ale powinien być ktos kto jest:
- rozpoznawalny
- ma czas
- energię
- nie przejmuje się malkontentami ;-)

winnipool - 27-07-2010, 16:50

Hubeeert jak tak będziesz straszył to nikt się nie zgłosi :o
Starion - 29-07-2010, 08:15

Hubeeert napisał/a:
Moderatorem nie musi byc ktos z dotychczasowej ekipy, ale powinien być ktos kto jest:
- rozpoznawalny
- ma czas
- energię
- nie przejmuje się malkontentami ;-)

Brzmi jak charakterystyka jakiegoś bot-a :P Myślę że trzeba jakoś ludzi zachęcić :) Wiec tak - przyszłemu moderatorowi stawiam piwo (int piwo = 0,5l; piwo <= 1; piwo = const) ;) )))

Hubeeert - 29-07-2010, 13:42

Tak jak z wymaganiami na stanowisko z ogłoszenia - nie trzeba spełnic wszystkiego, ale trzeba chciec coś robić.
pawela - 06-08-2010, 17:19

jak rozumiem, nikt się nie kwapi. Trudno, zapanuje więc bezprawie, bo od dziś absolutnie przestaję robić cokolwiek związanego z moderowaniem działu
akbi - 12-08-2010, 13:15

pawela napisał/a:
jak rozumiem, nikt się nie kwapi.

znalazł się chętny aby Ci pomóc :)
Tomasek6 ...drugim modem Lubelskiego

Tomek, dzięki za chęci ... w razie jakichkolwiek pytań/wątpliwości - pytaj na PW/GG/mailem
Powodzenia.

tomasek - 12-08-2010, 13:56

No Problem jestem zawsze chętny do pomocy i nie tylko :D i myśle że we dwóch damy rade pozdro :finga: :finga:
pawela - 12-08-2010, 14:23

Jeśli możesz Tomek, przybądź jutro na spot, obgadamy parę spraw ;)

I zapoznaj się z panelem moderatora i nowymi funkcjami, możesz sobie np założyć jakiś temat testowy, poedytować, pousuwać itp ;) generalnie z bazy forum nie wywalamy nic na stałe, a przenosimy do śmietnika

tomasek - 13-08-2010, 23:15

Byłem,czekałem ale sie nie doczekałem :evil:
Starion - 14-08-2010, 08:46

A to chyba ja Cię widziałem wczoraj :) Jechałeś sobie ale myślałem że gdzies prywatnie się przemieszczasz to nawet nie zaczepiałem :P

Fajnie że mamy nowego moda :) Skatuję Cię o karty przy najbliższej okazji ;)

tomasek - 14-08-2010, 17:42

Katuj,katuj jeżeli będę takowe posiadał to no problem :D
pawela - 22-08-2010, 13:58

nie dotarłem bo się nie wyrobiłem z pakowaniem, 8 dni byłem w Zakopcu ;)