To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero Ogólne - opony na Polskę

polaff - 15-05-2010, 23:59

gołąb napisał/a:
polaff napisał/a:
rude myszy razem z fragmentem ramy
to chyba też nie jest aż taki duży problem, ale rzeczoznawca napewno musi to obejżeć...

koszty pewnie nie wielkie ale czasu trzeba zmarnować kupę na 100% wiesz jak wygląda chodzenie po urzędach u nas...

a czas wart 2x tyle co ta kasa. :(

gołąb - 16-05-2010, 10:58

:)
Gene - 19-05-2010, 12:53

Gene - 19-05-2010, 12:58

Maniekv6 bedziesz mogl jezdzic, kola nie moga wystawac poza obrys samochodu. Jesli masz odpowiednie nadkola i blotniki zero stresu. Pytanie jednak pozostaje po co Ci do zwyklej jazdy w naszym kraju 35". :wink:
gołąb - 20-05-2010, 08:38

Gene napisał/a:
Maniekv6 bedziesz mogl jezdzic, kola nie moga wystawac poza obrys samochodu. Jesli masz odpowiednie nadkola i blotniki zero stresu. Pytanie jednak pozostaje po co Ci do zwyklej jazdy w naszym kraju 35".
Być może tak....ja tylko stwierdziłem co mi odpowiedziano na dwóch przypadkowych stacjach diagnostycznych.Być może odpowiedzi diagnostów były pod wpływem "pytania" o to czy można, a gdy podjedzie się na stację diagnostyczną nie poruszając" tematu rozmiaru"-myślę że zostanie to niezauważone :) A jeśli chodzi o poruszanie się po drogach, to też myślę, że NO PROBLEMO.I tu nasza piękna kraina mi się podoba :D

[ Dodano: 20-05-2010, 08:41 ]
Gene napisał/a:
Pytanie jednak pozostaje po co Ci do zwyklej jazdy w naszym kraju 35".
35"-potęga....jednak przyłączam się do pytania Gene,