To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - [I 2.4 MIVEC] Mitsubishi Outlander 2,4i+LPG - pro¶ba o wasze

mariusz_2050 - 31-05-2010, 17:08

Kolego jak nie będziesz oszczędzał na instalce i trafisz do warsztatu, który ma pojęcie o tym co robi (zapewniam Cię, że nie jest to wcale takie proste), zamontuje to prawidłowo i co ważniejsze wyreguluje (brak ubogiej mieszanki) to będziesz sie cieszył tańsz± jazd±. Jeżeli natomiast trafisz na partacza, który założy najtańszy chłam bo będzie chciał jak najwięcej zarobić to problemy murowane. Pzdr.
Maddox - 06-08-2010, 12:55

mariusz_2050 napisał/a:
Kolego jak nie będziesz oszczędzał na instalce i trafisz do warsztatu, który ma pojęcie o tym co robi (zapewniam Cię, że nie jest to wcale takie proste), zamontuje to prawidłowo i co ważniejsze wyreguluje (brak ubogiej mieszanki) to będziesz sie cieszył tańsz± jazd±. Jeżeli natomiast trafisz na partacza, który założy najtańszy chłam bo będzie chciał jak najwięcej zarobić to problemy murowane. Pzdr.

taka sytuacja dotyczy wszystkich silnikow, bdb czesci, dokladny montaz i strojenie to jest podstawa przy lpg

Bluedog - 28-08-2010, 20:31

A czy możecie podać adres sprawdzonego zakładu w Warszawie lub Lublinie. Nie musi być najtańszy - ma być dobry. Przy 40kkm/rok i tak mi się zwróci :)

[ Dodano: 03-01-2011, 13:01 ]
przypominam się - Panowie i Panie zlituje się kto¶ i poleci sprawdzony warsztat? :)