Sigma/Diamante Ogólne - poszukuje ladnej sigmy:)
lukasz12 - 26-05-2010, 11:16
painkiller napisał/a: |
Ja swoją chciałem sprzedać taniej o 1k bez alufelg 17" i napisałem że cena do negocjacji ale jak tylko umieszczałem tą informację w aukcji to jakiś bandyta donosił na mnie adminowi i usuwali mi aukcję z powodu "złamania zasad allegro". |
To może zrób odwrotnie i podaj cenę BEZ FELG a później ewentualnie informacje że felgi dorzucasz za dodatkową opłatą. Nie rozumiem tego zupełnie. Ktoś wystawia czasem niekompletne auto jako kompletne albo sam silnik, ale w kategorii samochód i jakoś się nie czepiają. Allegro za dobrze się czuje w swoim monopolu.
zuku19 - 26-05-2010, 11:21
Chodzi o słowa "do negocjacji " dlatego wycofują aukcję .
Sama nazwa za siebie mówi "AUKCJA"
painkiller - 26-05-2010, 12:19
Co druga aukcja ma w treści "cena do negocjacji" albo "zastrzegam możliwość wycofania aukcji" a mimo to widzę że nikt ich nie usuwa więc alledrogo jest niekonsekwentne. Jak ta aukcja skończy się bez rozstrzygnięcia wystawię bez felg za niższą cenę.
zuku19 - 26-05-2010, 13:01
painkiller napisał/a: | Co druga aukcja ma w treści "cena do negocjacji" albo "zastrzegam możliwość wycofania aukcji" a mimo to widzę że nikt ich nie usuwa więc alledrogo jest niekonsekwentne. Jak ta aukcja skończy się bez rozstrzygnięcia wystawię bez felg za niższą cenę. |
Nie wiem na czym to polega , ale mnie też kiedyś wywalili z aukcji , więc teraz korzystam z otomoto wpłata przez allegro, czytałem twoje ogłoszenie nic w nim nie nie ma do usunięcia .
Ja się zastanawiam czy nie wycofać ogłoszenia i nie przetrzymać dołka finansowego.
Potem już na pewno nie kupię sigmy bo jest ich jak na lekarstwo , a po za tym to co wezmę za sigmę wystarczy na trupa .
margac - 26-05-2010, 15:41
Też kiedyś miałem dołek ,ale na szczęście nikt mojej Sigmy nie kupił i teraz jestem szczęśliwy.
. Pozdrawiam
kociniak08 - 26-05-2010, 16:15
Cytat: | wydaje mi się że ciężko będzie Ci wyrwać ładną Sigmę z instalacją w takiej cenie. |
Jakis czas temu miałem dwie sigmy w niewielkim odstepie czasowowym sedan i kombi obie kupilem za ok 5 tys byly z gazem. Stan ich był dobry wymagały niewielkiego nakładu pienieżnego nic powaznego normalne wymiany eksploatacyjne zreszta w autach z tych lat to normalne. Jesli sie poszuka to mozna znalesc ladny egzemplarz za dobra kase:)
zuku19 - 29-05-2010, 00:17
Wycofałem znowu ze sprzedaży. Sigma zostaje, jest opłacona , kryzys finansowy mija
Bulwa - 29-05-2010, 10:15
jeśli ktoś szuka kombi ,to moja biała jest do sprzedania,jest w bdb stanie miesiąc temu gość wymienił sprzęgło ,rozrząd oleje,tuleje w wahaczach,nie ma gazu niestety,ale manual za to,wiem że kolega jest chwilowo w kryzysie więc by pewnie ją sprzedał,sam bym chętnie odkupił ale też w tej chwili nie śpie na kasie poza tym wolał bym jednak sedana i w automacie.
mmatulek - 29-05-2010, 20:47
Bulwa ile kosztuje żarłacz biały?
Bulwa - 29-05-2010, 22:00
Jutro się dowiem nie wiem dokładnie ile będzie chciał,myślę że koło 6-7tys
kociniak08 - 31-05-2010, 16:21
Zna ktos ten egzemplarz http://moto.allegro.pl/it...enzyna_gaz.html wyglada ładnie jesli ktos cos o nim wie to prosze napisac:)
Zajc3w - 31-05-2010, 16:38
wiem tylko tyle, że jeśli google się nie myli( nie ma innej Mosiny) to mam do niej 85 km. w dodatku będę przejeżdżał 30km od niej na długi weekend.....
kociniak08 - 31-05-2010, 18:51
Ja prawdopodobnie w tygodniu bede jechac ją zobaczyc. Jesli by cos nie wyszlo to Zajc3w jeśli bys miał czas i checi to mógłbys zajechać zobaczyc.
mmatulek - 31-05-2010, 20:15
Goś pisze, że pali 10-12 l gazu. Pytanie jak długo jeździ na tak ubogiej mieszance. W jakim stanie w związku z tym są głowice.
Zajc3w - 31-05-2010, 20:26
mmatulek jeśli jeździ tylko w trasy to pali mu normalnie. A w mieście to na ubogiej do granic możliwości nie zejdzie poniżej 14, więc 12 to bujda. Zresztą nie spotkałem jeszcze sprzedawcy nie zaniżającego spalania samochodu.
kociniak08Ja w piątek będę leciał tamtędy. Dla mnie to 20 km więcej, a chętnie ją obejrzę z elkometrem(grubość lakieru) bo coś mi cena za niska jak za niebitą sigmę z silnikiem po kapitalce. To zresztą też łatwo stwierdzić, sam ostatnio robiłem przecież głowice i wiem jak grają, a jak rzęziły Więc jeśli usiedzisz na miejscu to może lepiej poczekaj. Bo może się okazać że znowu ~700 km na darmo zrobisz.
|
|
|