L200 Ogólne - L200 rdza
romero - 18-08-2011, 20:53
Witold_Rybarz napisał/a: | nie kitajcom to nasi polscy menadżerowie tak nas traktują |
Kitajce to Chińczyki
Pozdrawiam
PiotrasL200 - 18-08-2011, 22:11
Hej
Rosjanie gadają: Kitaj to Chiny a Kitajskij to Chińczyk
Przypomniały mi się 3 wesołe lata, kiedy to pracowałem w Moskwie
sorry za kasztana
pzdr
jaceksu79 - 18-08-2011, 22:40
mirek75 napisał/a: | ... Dziś cyfr już nie da się odczytac. |
Pojedź do Niemiec i niech Ciebie zatrzyma tamtejsza policja oraz sprawdzi numery - siedzisz na bank i to nie jest żart
arts - 19-08-2011, 20:11 Temat postu: Re: Niezadłu porobie zdjecia tego auta to sie wszyscy posmie rzeczywiście, co racja to racja ;(
REVOLVER - 29-03-2012, 17:38
A ja zawsze słyszę przy zgłaszaniu usterki że nie mieli jeszcze takiego przypadku. Dla porządku przywołam rdza na masce, wymiana całej maski, rdza na ramkach drzwi, malowanie na gwarancji ale spaprane i chyba będę to reklamował ponownie. Do tego wymiana kolumny oraz ostatnio przekładni kierowniczej. Zgnita instalacja zabudowy itd.. ASO Moto Gabra, polecam. Widziałem na wylocie na Olkusz nowy salon pytanie czy to też Filipowicz z kolejną nazwą czy konkurencja? Może jest nadzieja dla Mitsumaniaków z Krk
[ Dodano: 14-05-2012, 09:32 ]
No i masz, za dwa dni kończy mi się gwarancja a tu patrzę parchy na klapie paki. Przyznam, że przeraża mnie żałosna jakość tego samochodu i jego eksploatacja po gwarancji Nie wiem czy teraz wszystko robią z mrożonego gówna czy tylko Mitsubshi...
|
|
|