[96-02]Lancer CK0 - lancer 1.3 98r.
Artii - 14-10-2006, 22:16
Poczekaj do chwili az sie wlaczy i wylaczy wentylator od chlodnicy. Nie jest to konieczne ale trwa krocej niz by "ecu mialo sie uczyc" obrotow podczas jazdy.
Anonymous - 14-10-2006, 22:32
Artii napisał/a: | Poczekaj do chwili az sie wlaczy i wylaczy wentylator od chlodnicy. |
jest to umowne, czasem moze to trwac bardzo dlugo...
Anonymous - 14-10-2006, 22:50
Panowie aż boje się odłączać aku
Pytałem bo chyba mój aku będzie do wymiany, bo jak odpalam rano, jak jest zimny przez kilka minut dziwnie piszczy ale tylko w pewnym zakresie obrotów chyba alternator, jak się podgrzeje jest cichutko, dziwne nie?
Pozdr, S
Krzyzak - 16-10-2006, 14:02
pasek się ślizga - trzeba napiąć, bo od zużycia się rozciąga
Bastek - masz rodzinę w Pruszczu? na Okrzei?
Anonymous - 16-10-2006, 19:59
Czesc przykro mi ale chyba nie mam rodziny w Pruszczu, bynajmniej nic mi nie wiadomo, hihi bylem dzis na warsztacie z autem na wtepnych ogledzinach, no i nie jest zle jak na auto kupione bez sprawdzania w serwisie. Do wymiany gumy stabilizatora no i brakuje tych oslon od spodu silnika, nie wiem zupe z nich ugotował koleś hihi Chlopaki mowili ze jest maly luz na przekladni kierowniczej, ale nie wiedza czy tak ma byc czy nie, nic nie cieknie, wszystko suche, wiec chyba ok.
Pozdr,wszystkich, do milego SP
Artii - 16-10-2006, 22:41
Luzu w przekladni kierowniczej nie powinno byc. Napewno nie przy malym przebiegu.
|
|
|