Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Chce kupic Galanta ale nie wiem jakiego? Pomożci
fj_mike - 19-10-2010, 21:33
B_E_R_E_K, mi zajeło kilka miesięcy znalezienie Gala. Plus uzbieranie finansów
Jeśli myślisz na poważnie o Galancie, kup coś tymczasowo i zacznij się powoli rozglądać.
Sam zobaczysz, że ciężko znaleźć coś co odpowiada kupującemu który ma pewne wymagania.
B_E_R_E_K - 19-10-2010, 21:40
dlatego raczej sklaniam sie do zwyklej wersji bez bajerow w stylu zderzaki, progi, zegary HC itp. Zwyklych jest duuuuzo wiecej i w nizszych cenach srednio o okolo 2-3tys. a wlasciwie procz ucieszeniu oka wiecej satysfakcji z zegarow HC, zderzakow i progow miec nie bede.
Rafal_Szczecin - 19-10-2010, 21:42
B_E_R_E_K napisał/a: | a wlasciwie procz ucieszeniu oka wiecej satysfakcji z zegarow HC, zderzakow i progow miec nie bede. |
ale wlasnie o to chodzi by cieszyc oko
do tego juz w sporcie montowano wieksze hamulce.
B_E_R_E_K - 19-10-2010, 21:47
Obecnie jezdze tym co w podpisie w linku. Po 2 latach z poprzednia Primera i cieszeniem oczu kupilem żółta i stwierdzam ze juz mnie nie bawi cieszenie oczu. Wazne zeby nie byla mocno bita, zadbana, bez rudej, i przedewszystkim malo awaryjna. Glownie tym kieruje sie teraz przy wyborze auta. Dodatki opisane wczesniej przeszly juz na 2 plan.
fj_mike - 19-10-2010, 21:47
Rafal_Szczecin napisał/a: | do tego juz w sporcie montowano wieksze hamulce. |
W cywilnych przedliftach też
fck - 19-10-2010, 21:48
robertdg na fotce wnętrza galanta SE widać ciekawe nakładki na pedały, to twój galant??? jeśli tak to gdzie można takie kupić
robertdg - 19-10-2010, 22:50
fck, tak mój, no są tam jakies nakładki, szczerze przyznam, że ja ich nie montowałem, z takimi już kupiłem, kiedyś widziałem niemalże identyczne, bodaj firma nazywała się isotta czy jakoś tak, w użytkowaniu jakoś nie są kłopotliwe (w przeciwnym wypadku już dawno by ich nie było ), może dlatego o nich zapominam, dla mnie żaden powód do podniety, ale fajnie, że się komus podoba
fck - 19-10-2010, 23:19
wiesz, wygląda bardziej elegancko niż zwykła guma na pedale
B_E_R_E_K - 24-10-2010, 20:14
Znalazłem takie dwie oferty i chciałbym sie Was doradzic co o nich myslicie:) Fotki
http://http.camel.nazwa.pl/P10/galant1/
cena 10900zl
Kod: | Wyposażenie pojazdu:
abs, regulacja kierownicy, wspomaganie kierownicy, el. szyby, el. szyby przód, el. szyby tył, el. lusterka, immobiliser, centralny zamek, radio, radio z CD, poduszki powietrzne, poduszki kierowcy, poduszki pasażera, poduszki boczne, automatyczna klimatyzacja, komputer, alufelgi, hak, halogeny, relingi, rolety
Historia pojazdu:
I właściciel, bezwypadkowy, garażowany, serwisowany, ks. serwisowa, właściciel niepalący, gwarancja, stan bardzo dobry
Opis:
Autokomis posiada w pełni profesjonalny serwis, w którym każdy pojazd jest dokładnie sprawdzany pod względem technicznym i czy wystąpiły jakiekolwiek kolizje drogowe i naruszenia powłoki lakierniczej.
Wszystkie ewentualne wady techniczne i jakiekolwiek powstałe usterki podczas wcześniejszej eksploatacji usuwane są natychmiast w naszym serwisie.
Znając stan i pochodzenie takiego samochodu możemy z pewnością udzielić 12-miesięcznej gwarancji w formie pisemnej i bez dodatkowych ukrytych kosztów.
Gwarancja obejmuje:
- wszystkie usterki techniczne (związane z gwarancją) wynikłą po zakupie pojazdu,
- kompletne przednie i tylne zawieszenie wraz z amortyzatorami i sprężynami,
- diagnostykę komputerową,
NAPRAWA I WSZYSTKIE CZĘŚCI W OKRESIE GWARANCYJNYM USUWANE BĘDĄ BEBEZPŁATNIE (NA KOSZT AUTOKOMISU).
Zapraszamy klientów którzy chcą kupić samochód do długiej eksploatacji, a nie w okazyjnych cenach po przejściach.
DODATKOWE WYPOSAŻENIE:
- 4 x poduszka powietrzna (AIR BAG),
- SRS,
- ABS,
- klimatronic strefowy,
- elektryczne szyby przód,
- elektryczne szyby tył,
- elektryczne lusterka,
- podgrzewane lusterka,
- halogeny,
- komputer,
- Alu-felgi,
- nowe opony,
- hak,
- imobilajzer,
- wspomaganie,
- c zamek sterowany z pilota,
- radio firmowe CD,
- welurowa tapicerka,
- dodatkowy podłokietnik kierowcy,
- dodatkowy podłokietnik w tylnej kanapie,
- lakier metalizowany,
- zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia,
- regulacja kierownicy,
- regulacja fotela kierowcy,
- elektryczna regulacja wysokości świateł przód,
- termiczne szyby,
- relingi,
- roleta,
- pełna dokumentacja serwisowa,
- 100% bezwypadkowy,
- przegląd techniczny na rok,
- gwarancja bezwypadkowości jak i legalności pochodzenia pojazdu.
W celu sprawdzenia stanu auta do dyspozycji mamy profesjonalny serwis, miernik laserowy grubości lakieru, komputer diagnostyczny, analizator spalin.
* Kupujący jest zwolniony z opłaty skarbowej (2%). |
Drugi Galancik
http://http.camel.nazwa.pl/P10/galant2/
cena:9300zl
Kod: | Informacje:
Wersja: VI, Rok produkcji: 1999, 159 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 1997 cm³, benzyna, srebrny, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: przygotowany do rejestracji/opłacony, Kraj pochodzenia: Niemcy, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
OC+AC już od 540 zł rocznie - oblicz swoją składkę online
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, światła przeciwmgłowe
Opis pojazdu:
WITAM
Posiadam do sprzedania Mitsubishi Galant VI z silnikiem 2.0 GLS o mocy 136 KM
Ta wersja silnika cieszy się najlepszą opinią wśród posiadaczy Galantów, wytrzymały, dynamiczny z niskim spalaniem.
Po wymianie rozrządu.
Pierwsza rejestracja samochodu 1999 rok.
Auto jest w bardzo dobrym stanie, zarówno pod względem technicznym (silnik i zawieszenie) jak i wizualnym.
Wnętrze bardzo zadbane, elementy takie jak fotele, kierownica, gałka zmiany biegów nie posiadają żadnych uszkodzeń.
Przygotowany do rejestracji (opłacona akcyza, zrobiony przegląd, tłumaczenia, OC)
Kupujący otrzymuję fakturę więc jest zwolniony z opłat skarbowych.
Zapraszam na jazdę próbną Ostrowiec Św. (woj. świętokrzyskie)
Kupujący będzie mógł sprawdzić samochód w serwisie lub na stacji diagnostycznej. |
fj_mike - 24-10-2010, 20:16
B_E_R_E_K, załóż nowy temat
Proszę
B_E_R_E_K - 24-10-2010, 20:18
oki nie chcialem robic wiecej bajzlu. juz i tak jestem na celowniku za ten temat hehe
|
|
|