To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - regeneracja wahaczy

krzychu - 14-11-2010, 21:48

Ale ustalmy coś. Regeneracja wahaczy to jest przecież wyciśnięcie tulejki w gumie i naprasowanie nowej? Coś jeszcze się tam robi?
michal7777 - 14-11-2010, 21:52

nie tulejki tylko sworznia, a to nie jest takie proste jak wycisniecie tulejki w gumie :lol: i dlatego wypytuje gdzie to zrobic najlepiej bo nie chce zeby mi kolo gdzies odlecialo podczas jazdy, firm tzw kogucik jest pelno
czarny.marcin - 14-11-2010, 22:13

Recar. Regeneracja zawieszeń i przekładni samochodowych
43-313
Bielsko-Biała,
Żeglarska 40

Tel.: 33 810 44 59
Kom.: 503 11 64 76

warsztat z wyglądu straszy i ktoś kto nie zna może się zawahać ale gościu naprawde jest w temacie
jeśli chcesz korzystaj nie to może adres przyda się komuś innemu.

michal7777 - 14-11-2010, 22:14

czarny.marcin, dzieki, a nie wiesz jak cenowo tam wyglada?
czarny.marcin - 14-11-2010, 22:20

michal7777 napisał/a:

ok 50zł od sworznia

michal7777 - 14-11-2010, 22:29

czarny.marcin napisał/a:
michal7777 napisał/a:

ok 50zł od sworznia

aha, to tanio bo wszedzie chca 70zl

robertdg - 15-11-2010, 10:56

czarny.marcin, najważniejsza jest jakość ;-)
czarny.marcin - 15-11-2010, 13:11

robertdg napisał/a:
czarny.marcin, najważniejsza jest jakość ;-)

ja tam robię od x czasu i nigdy nie było problemu. Gość daje gwarancje na 40tyś .Zapytaj u siebie czy zregenerują ci wahacze z E46 , tylko powiedz im że luz nie jest na sworzniu tylko cały sworzeń wyrobił się w wahaczu. Chodzi o ten sworzeń przy kole , bo tam są dwa. Zobaczymy co Ci powiedzą i daj znać . A ja Ci wtedy powiem ile są warci :D :D

robertdg - 15-11-2010, 15:53

czarny.marcin, regenerowali zawieszenie do nie jednego dostawczaka i do nie jednej osobówki, czy auta terenowego, które im zawiozłem, jakos problemów nie robili, ze się nie da, czy cos, zawsze było, proszę zostawić i przyjechać za jakiś czas.
pyjte - 15-11-2010, 16:08

Cytat:
a gdzie w bytomiu?
Ul. Zabrzańska, od strony Bytomia jadac skręt w lewo za stacja Statoil. Robiłem, znam ludzi co robili, nie narzekają :)
michal7777 - 15-11-2010, 18:01

robertdg, wielkie dzieki, jestes wielki masz u mnie piwo i to nie jedno przy pierwszym spotkaniu, kurcze ledwo sie zapisalem i juz musze stawiac :roll: . autko jutro stawiam o 16 i na nastepny dzien bede mial gotowe, przy okazji zlikwiduja mi luz na przekladni jak bedzie trzeba i wymienia poli tuleje, zarabiscie :lol: nie bede sie musial ja meczyc. dwa sworznie napewno zregeneruja ale powiedzial ze ten gorny trzeci tez od razu zregeneruje bo jak te dwa maja luzy to ten trzeci napewno ucierpial. jeszcze raz wielkie dziekirobertdg, . myslalem ze miskiem bede jezdzil za tydzien bo myslalem ze regeneracja dlugo trwa a tu niespodzianka, zostanie mi tylko tyl do roboty ale to troszke pozniej bo w tym miesiacu troszke poplynalem z miskiem ale lepiej to zrobic na samym poczatku i miec spokoj, jutro tylko musze jakos dojechac do sosnowca bo nawet na koncowkach sa luzy ze kolo prawe skreca gdzie chce :lol: . ale sie rozpisalem, jeszcze raz dzieki :biggrin: