Komputery, RTV, AGD, Komorki - Potrzebuję kluca do Win XP Pro
Owczar - 14-12-2010, 20:56
deenbe napisał/a: | jak przy aktywacji dostanie nowy? |
Troszkę zła interpretacja. Dostaję klucz do aktywacji, ale byłem przekonany, że MS poda nowy klucz produktu.
drtymf - 15-12-2010, 08:22
deenbe napisał/a: | gigant87, ale możesz udostępnić na czas instalacji. Przy aktywacji dostanie nowy klucz.
jak przy aktywacji dostanie nowy? | Dokładnie.
Procedura jest taka że muszę puścić instalację na legalnym kluczu do XP Pro żeby poszła , nie aktywuję na tym kluczu z innego kompa tylko przy aktywacji dzwonię na infolinię z informacją że to downgrade i przeprowadzam aktywację telefoniczną , wtedy dostaję nowy klucz i aktywuje mój komp na nowych kluczach.
Warunek - klucz do instalacji musi być legalny i aktywowany. Wtedy już nie ma ryzyka że aktywuję na swoim komputerze czyjś klucz który ma jako swój bo serwery aktywacyjne tego nie puszczą.
deenbe napisał/a: |
tez mialem przyjemnosc rozmawiac z infolinia, i dopiero po kilku przelaczeniach znalazl sie ktos kompetentny.
|
Też to przerabiałem ale w końcu trafiłem na osobę kompetentną.
gigant87 napisał/a: | przypomnij wieczorem na gg, może uda się coś wykombinować |
He he ja gg już ładny kawał czasu nie używałem A że neta w domu nie mam pozostaje tylko PW
docencik87 - 15-12-2010, 15:41
drtymf napisał/a: | Dokładnie.
Procedura jest taka że muszę puścić instalację na legalnym kluczu do XP Pro żeby poszła , nie aktywuję na tym kluczu z innego kompa tylko przy aktywacji dzwonię na infolinię z informacją że to downgrade i przeprowadzam aktywację telefoniczną , wtedy dostaję nowy klucz i aktywuje mój komp na nowych kluczach. |
Płyta instalacyjna Windows XP SP3 Pro nie potrzebuje do instalacji klucza. Klucz można wpisać po instalacji!!
drtymf - 16-12-2010, 10:46
docencik87 napisał/a: |
Płyta instalacyjna Windows XP SP3 Pro nie potrzebuje do instalacji klucza. Klucz można wpisać po instalacji!! | oooo. Nie widziałem takiego czegoś jeszcze.
Musze poszukać.
docencik87 - 16-12-2010, 20:52
Ale pamiętaj musi być SP3!! Można go dołożyć za pomocą nLite do płyty z Windows XP SP2.
Mr V - 07-01-2011, 00:53
Dalej potrzebujesz klucz? Powiedzmy, że mam "dojścia" do legalnych kluczy i kopii windowsów. Mogę Ci odpisać jeden klucz i już. I tak tego nie używam.
Pozdrawiam.
|
|
|