Chcę kupić Lancera! - chcę kupić lancera pomóżcie i doradźcie
actchris - 05-05-2011, 20:47
Ty wiesz co piszesz czy ci kot po klawiszach biega ??
Cytat: | Wysłany: 01-05-2011, 10:12
http://www.bezwypadkowy.n...x8u029880#10903
Widzę właśnie, co ciekawe 3 ogłoszenia na ottomoto i na każdym inny numer telefonu no i za każdym razem cena spada nie mówiąc o tym że na początku nic nie było o kasowanym boku |
Cytat: | No ale to chyba nie to samo auto, nie wiem, zresztą sam właściciel w screen'ach zeszłych aukcji zaczał się motać, pisał, że niby auto miało przerysowany prawy bok (dla mnie to byl lewy bok i nie przerysowany tylko pojechany po bandzie) |
A teraz kliknij w ten link to zobaczysz (chyba że jesteś ślepy) że w każdym ogłoszeniu jest podany VIN i dziwnym trafem jest to ten sam VIN z pierwszego ogłoszenia w temacie, fotek dołączonych w temacie oraz linków które podałem .... jedyne co się zmienia to numer telefonu do właściciele czego pewnie nie zauważyłeś ... ja nie działam ze stroną gdzie opieram się na:
Cytat: | W dodatku cytujesz to na podstawie mojej wypowiedzi która była przypuszczeniem/hipotezą |
Ja działam na faktach inaczej taka veryfikacja nie miała by sensu i dzięki temu groźby kierowane pod moim adresem siłowe/prawne zlewam bo i tak wygram w każdym sądzie ....
A teraz sio do mysiej dziury bo szkoda mi klawiszy na dalszą dyskusję.
robertdg - 05-05-2011, 20:56
actchris napisał/a: | A teraz kliknij w ten link to zobaczysz (chyba że jesteś ślepy) | Proszę oto Twój tekst i ogłoszenie z niego:
Znajdź numer VIN i nie bądź hipokrytą actchris napisał/a: | A teraz sio do mysiej dziury bo szkoda mi klawiszy na dalszą dyskusję. | Proszę o czytanie wypowiedzi ze zrozumieniem, po czym przemyślec swoje pyskówki, więcej kultury, regulamin zatwierdzałeś przy rejestracji
.TM - 05-05-2011, 20:59
actchris nie zagalopowałeś się przypadkiem?
actchris - 05-05-2011, 21:20
robertdg, Skończmy to bo szkoda klawiatury i robi się z tego niepotrzebny OT.
Mamy słowo CIEKAWE ???
Cytat: | Wysłany: 01-05-2011, 10:07
Wtedy jak stał na sprzedaż, to miał wszystkie szyby przyciemnione prócz przedniej, rejestracje GPU69VF, nie miał tych dokładek na przednim zderzaku, nakładek na progi, jednakże sa to fanty - które zawsze można dokupić i zamontować, to czy jest to to samo auto można sprawdzić wedle karty pojazdu, zeszły numer rejestracyjny podałem, albo numer VIN JA3AU26UX8U029880 |
Sprostowałeś że to nie to samo auto.
Cytat: | http://www.bezwypadkowy.n...x8u029880#10903
Widzę właśnie, co ciekawe 3 ogłoszenia na ottomoto i na każdym inny numer telefonu no i za każdym razem cena spada nie mówiąc o tym że na początku nic nie było o kasowanym boku |
Podaję link w dokładnymi zdjęciami + 3 oferty sprzedaży auta z początku tematu i słowami "Widzę właśnie," prostuję mój błąd "Ciekawe...." w linku jest czarno na białym że wszędzie na załączonych screenach jest to samo auto o czym świadczy numer VIN.
Cytat: | Wysłany: 01-05-2011, 10:19
No ale to chyba nie to samo auto, nie wiem, zresztą sam właściciel w screen'ach zeszłych aukcji zaczał się motać, pisał, że niby auto miało przerysowany prawy bok (dla mnie to byl lewy bok i nie przerysowany tylko pojechany po bandzie)
|
"No ale to chyba nie to samo auto ......" odpowiadasz na ostatni post więc rozumiem że piszesz na temat wątku czyli auta z pierwszego ogłoszenia i pisząc pod moim postem bez żadnego cytowania odpisujesz na mój post w którym jest link do auta z pierwszego posta czyli wszystko na temat.
Cytat: | To jest to samo auto, pojazdy mechaniczne weryfikuje się po numerach VIN i w obu przypadkach podany jest ten sam unikalny numer VIN. |
Odpisałem Ci ....
Cytat: | actchris, nie przeczytałęś uwaznie moich postów, ponadto skąd mogłem wiedzieć czy to jest ten sam samochód, nie dzwoniłem do właściciela, przeczytaj jeszcze raz ale uważnie moje powyższe posty, przyszły właściciel ma prawo weryfikacji dokumentacji, dana zawarte w tym temacie sa wystarczające by sprawdzić podstawy. |
Czytam uważnie i dla tego pytam się potem:
Cytat: | robertdg, albo nie wiem o co Ci faktycznie chodzi ale się czepisz czegoś o czym też nie wiem. |
Po czym wyjaśniłem zależności numeru VIN oraz że sprawa dotyczy pojazdu z pierwszego postu w temacie. Potem już tylko się czepiasz ...
ps. Co do kotka i myszki to był twój pomysł więc poszedłem jego tropem jako element humorystyczny
Cytat: | Nie baw się w kotka i myszke.
|
robertdg - 05-05-2011, 21:38
actchris napisał/a: | Mamy słowo CIEKAWE ??? | Nie oznacza nic jednoznacznego actchris napisał/a: | Sprostowałeś że to nie to samo auto. | BZDURA, to wszystko były przypuszcenia, gdyz popierałem je słowami, że możliwe jest dołożęnie paru detali do auta, czy tez usunięcie niektórych, na co podałem pierwszy numer rejestrac=yjny i numer VIN w celu weryfikacji actchris napisał/a: | Podaję link w dokładnymi zdjęciami + 3 oferty sprzedaży auta z początku tematu i słowami "Widzę właśnie," prostuję mój błąd "Ciekawe...." w linku jest czarno na białym że wszędzie na załączonych screenach jest to samo auto o czym świadczy numer VIN. | Tak jest na stronie bezwypadkowe - o tym nie wspominam, bo wszystko jest potwierdzone i nie tyczy sie owej dywagacji actchris napisał/a: | "No ale to chyba nie to samo auto ......" odpowiadasz na ostatni post więc rozumiem że piszesz na temat wątku czyli auta z pierwszego ogłoszenia i pisząc pod moim postem bez żadnego cytowania odpisujesz na mój post w którym jest link do auta z pierwszego posta czyli wszystko na temat. | Pisze na temat ogłoszenia otomoto, które podałeś w swoim pierwszym poście. actchris napisał/a: | Po czym wyjaśniłem zależności numeru VIN oraz że sprawa dotyczy pojazdu z pierwszego postu w temacie. Potem już tylko się czepiasz ... | BZDURA, jak wyżej dotyczy Twego posta z ogłoszeniem otomoto. nie czepiam się oczekuje abyś znalazł w ogłoszeniu które podałeś (strona otomoto) numer VIN.
Ja się nie bawie w kotka i myszke, to Twoja domenta, zarówno jak i powyższy post, czyli wciąż lawirujesz próbując mi coś udowodnić, a nie dostrzegasz tego, że popełniłes bład i nie jesteś go w stanie zrozumieć.
Ponadto widze, że masz z tego niezły ubaw, świetna reklama
actchris - 05-05-2011, 21:45
Zaplątałeś się w swoim jadzie ... dla mnie pass ... szkoda czasu ...
Administrację proszę o skasowanie zbędnego OT z mojej strony a jeśli coś jest warte uwagi o zostawienie.
Co do reklamy to mi nie jest potrzebna a i tak mam kilkadziesiąt wejść dziennie poza tym strona jest po to żeby pomagać właśnie w takich sprawach jak tutaj.
Pass i dziękuję dla mnie koniec bo zeszło na zupełnie inny tor niezwiązany z tematem.
|
|
|