Sport - Inne - MŚ w piłce ręcznej
JCH - 26-01-2011, 19:55
Marcin-Krak napisał/a: | Nie zagrali ani jednej dobrej połowy | No a te 2-gie połowy z pierwszych trzech meczy?
Marcin-Krak napisał/a: | nie umieją grać z kontry, a ilość niedokładnych podań była momentami irytująca | A to fakt.
Dodałbym jeszcze, że nie tylko z kontry ale zrobienie szybkiego ataku - pyk, pyk, pyk... i strzał albo szybkie indywidualne wejście rozgrywającego tak, jak to wczoraj robili Chorwaci z Blasicem na czele. A oni tylko ten atak pozycyjny....
W zasadzie tak, trzeba to chyba nazwać grą z kontry, bo jedno długie podanie do Tłuczyńskiego czasem im wychodzi
raff89 - 27-01-2011, 09:41
Lata im lecą i chyba już nie mają tej motywacji co kiedyś się już chyba poczuli spełnieni na boisku i zadowoleni z tego co już osiągnęli
JCH - 21-01-2012, 22:38
Marcin-Krak rok temu napisał/a: | Co tu taka cisza w temacie?
....
Czy dziś się uda wygrać ze Szwedami ? | Wygrać się nie udało. Ale udało się nie przegrać
sieegurd - 22-01-2012, 12:41
Cytat: | Wygrać się nie udało. Ale udało się nie przegrać |
Sam nie wiem co myśleć o meczu ze Szwedami Szkoda mi szwedzkich kibiców, bo to co przeżyli w 2 połowie było 100 razy gorsze niż to, co myśmy przeżyli w pierwszej
stary alfer - 22-01-2012, 14:09
Krystian99 - 22-01-2012, 14:10
Polacy pokazali jaka jest piłka ręczna, jaka nieprzewidywalna, pierwsza połowa to pogrom Szwedów i klasa ich bramkarza a druga to odrodzenie polaków nieźle musiał im Wenta nagadać dawno nie widziałem takiego meczu był całkiem fajny
[ Dodano: 23-01-2012, 19:54 ]
Dziś im się nie udało odrobić straty choć też się starali
Marcin-Krak - 19-04-2012, 12:31
Wyszło jak wyszło z IO.
I za te 7 lat w trakcie których nie brakowało emocji i w ogóle duuuuże dzięki dla Wenty.
Nie interesuję się piłką ręczną ... ale tak się teraz zastanowiłem kto za Niego. Ja nie potrafię podać nazwiska żadnego innego trenera piłki ręcznej
JCH - 19-04-2012, 21:39
Marcin-Krak napisał/a: | Wyszło jak wyszło z IO. | W sumie to do szczęścia zabrakło ok. 30 sek (mecz z Serbią) czyli jakieś 2 Wenty Marcin-Krak napisał/a: | Ja nie potrafię podać nazwiska żadnego innego trenera piłki ręcznej | Słuchałem w radiu, że nie ma w Polsce takiego gościa, który by to pociągnął. Musi być trener zagramaniczny
sieegurd - 19-04-2012, 22:05
Bodzio Wenta jest THE BEST
JCH napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a:
Ja nie potrafię podać nazwiska żadnego innego trenera piłki ręcznej
Słuchałem w radiu, że nie ma w Polsce takiego gościa, który by to pociągnął. Musi być trener zagramaniczny |
I tak za jakiś czas się do niego zwrócą o ponowne trenowanie kadry
Marcin-Krak - 19-04-2012, 22:18
JCH napisał/a: | Słuchałem w radiu, że nie ma w Polsce takiego gościa, który by to pociągnął. Musi być trener zagramaniczny |
Czyli albo niewypał, albo będziemy blisko jasnej strony Księżyca, a potem będzie wielkie bum
Szkoda, że taka bida w sumie wśród trenerów ... ciekawe czy są jacyś młodzi zawodnicy, czy po prostu był Wenta i akurat trafiło się pokolenie dobrych "rzucaczy"
Krystian99 - 06-01-2013, 13:41
Odgrzebuje bo niebawem zaczynają się MŚ W Hiszpanii (11.01-27.01)
Ciekawostki co do grup i tabela co i kiedy
http://pubsport.pl/mistrz...hiszpania-2013/
Dzisiaj Polacy wygrali turniej Noworoczny w Czechach
Kesz - 11-01-2013, 17:54
No właśnie temat aktualny. Mieszanka doświadczenia i zółtodziobów plus nowy trener obawiam się trochę.Starym bez Wenty może sie nie chcieć, a młodzi nie pociągną.
Krystian99 - 13-01-2013, 20:05
No i pierwsze zwycięstwo jest
Polska 24:22 (14:9) Białoruś
Kesz - 14-01-2013, 09:41
Lijewski wygrał raczej ten mecz, razem ze Szmalem. Zobaczymy, trzymam kciuki.
Marcin-Krak - 14-01-2013, 19:52
Nie oglądałem - jakoś bez Wenty i kilku ze starej gwardii - po prostu nie czuję tego Może jak wyjdą z grupy, to się emocje zwiększą i wtedy zacznę oglądać
Choć dziś czytałem, ze nie będzie m jak coś tam - więc nie ma co oglądać w tv
|
|
|