Outlander II Ogólne - Koniec przygody z Outlanderem :(
looc - 05-02-2011, 12:41
przykta sprawa, cholerka zacząłem się bać
lexus - 05-02-2011, 13:35
http://moto.onet.pl/16371...kul.html?node=8 na onecie dzisiaj jest opisane jak łatwo ukraść bezkluczykowe auta
TomekWoj - 08-02-2011, 19:21
Witam
I Współczuje !!
rezon - 08-02-2011, 19:59
arturred napisał/a: | W biały dzień, z parkingu przed firmą koleś podprowadził autko. Fabryczny alarm nawet się nie zająknął. | wyrazy współczucia. Najgorszy jest po prostu brak samochodu, bo kasę to Ci zwrócą. mitsu00 napisał/a: | Oj cos mi się wydaje że ze względu na bardzo przystępne ceny części w ASO Mitsubishi, takie incydenty staną się niestety chyba normą...... | chyba niestety zostaniesz prorokiem
[ Dodano: 08-02-2011, 20:00 ]
lexus napisał/a: | jest opisane jak łatwo ukraść bezkluczykowe auta | kluczykowe też szybko odjeżdżają - pojazdy grupy VW w ciągu max. 30s
lexus - 08-02-2011, 22:24
Ale widać nie tak szybko jak bezkluczykowe ,poza tym mitsu był w jakimś teście ,i napisali że ciężko go ukraśc .polecam też założyc za 150 zł jakiś UKRYTY WYŁĄCZNIK
Gunner - 08-02-2011, 23:56
Problem bedzie sie chyba poglebial
Na nieszczecie w Polandii jest od groma aut grupy VW.
mitsu00 - 09-02-2011, 00:10
Gunner napisał/a: | Na nieszczecie w Polandii jest od groma aut grupy VW. | I jakie auta najczęściej są kradzione.....? Wlaśnie VAG:i
Muciek - 09-02-2011, 00:12
mitsu00 napisał/a: | Gunner napisał/a: | Na nieszczecie w Polandii jest od groma aut grupy VW. | I jakie auta najczęściej są kradzione.....? Wlaśnie VAG:i |
Czyli Mitsubishi jest bezpieczne
mitsu00 - 09-02-2011, 01:02
Muciek napisał/a: | mitsu00 napisał/a: | Gunner napisał/a: | Na nieszczecie w Polandii jest od groma aut grupy VW. | I jakie auta najczęściej są kradzione.....? Wlaśnie VAG:i |
Czyli Mitsubishi jest bezpieczne | I tak i nie..... Co jest pod maska wiekszosci OII w PL jak nie motor VAG?
rezon - 09-02-2011, 08:16
Muciek napisał/a: | Czyli Mitsubishi jest bezpieczne | nie liczyłbym na to. Czas odjazdu jest zależny od zapotrzebowania. Jak wzrośnie zapotrzebowanie pojawią się specjaliści ukierunkowani na typ. Dojdą do wprawy i specjalistycznych narzędzi.
Muciek - 09-02-2011, 11:00
mitsu00 napisał/a: | Muciek napisał/a: | mitsu00 napisał/a: | Gunner napisał/a: | Na nieszczecie w Polandii jest od groma aut grupy VW. | I jakie auta najczęściej są kradzione.....? Wlaśnie VAG:i |
Czyli Mitsubishi jest bezpieczne | I tak i nie..... Co jest pod maska wiekszosci OII w PL jak nie motor VAG? |
Czyli nie będzie bezpieczne tylko wtedy jak będzie potrzeba części do silników, ale to i tak lepiej chyba ukraść VW, niż Mitsubishi, są one bardziej popularne w kradzieżach i już znane złodziejom na wylot.
rezon napisał/a: | Muciek napisał/a: | Czyli Mitsubishi jest bezpieczne | nie liczyłbym na to. Czas odjazdu jest zależny od zapotrzebowania. Jak wzrośnie zapotrzebowanie pojawią się specjaliści ukierunkowani na typ. Dojdą do wprawy i specjalistycznych narzędzi. |
No to na pewno, ale tak jest z wszystkim.
13zbyszek13 - 11-02-2011, 09:38
arturred napisał/a: | Witam,
autko znikneło wczoraj, co ciekawe kolega z firmy widział jak ktoś grzebie pod maską (był akurat na fajce), ale skoro alarm nie wył, to myślał że to ja. Zdziwił się dopiero jak wrócił i zobaczył mnie w pokoju. Ale autka już nie było. Niestety, pomimo tego że to Warszawa, to akurat w tym rejonie nie ma ani jednej kamery z monitoringu ani prywatnych.
Zanim załatwię wszystko z ubezpieczalnią to pewnie z miesiąc albo i lepiej upłynie. A bez kasy z ubezpieczenia nowego autka nie kupię.
Pozdrawiam,
Artur |
Kolego przykra sprawa ale nie martw sie
' CO CIĘ NIE ZABIJE TO CIĘ WZMOCNI " .
mares - 21-02-2011, 08:35
Temu gościowi też skończyła się przygoda z glonojadem, no ale komu innemu się zaczęła. Polecam
http://www.youtube.com/wa...player_embedded
karol_alasz - 21-02-2011, 12:07
mares napisał/a: | http://www.youtube.com/wa...player_embedded |
BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!
Muciek - 21-02-2011, 12:52
Film był w innym temacie A fotomontaż jak dla mnie beznadziejny Do wejściu misia do auta jeszcze wierzyłem, ale potem trochę przekombinowane ...
|
|
|