Forum ogólne - Najbrzydsze auta
sla - 31-10-2006, 21:37
Robert Bryl napisał/a: |
Karawan. Nawet czerwony kolor nie pomaga.
Pzdrw. |
Piękny to on nie jest, szczególnie przód, tył mi się podoba, klasyczny ,podobny do Volvo, ale w kolorze czarnym faktycznie jest strach stanąć w okolicach kościoła bo mogą chcieć kogoś w drewnianej jesionce włożyć.
Anonymous - 31-10-2006, 21:56
zgadzam sie z Krzyzakiem co do Multipli ale Peugoty mi sie podobaja
a z tej galerii to okropny jest :
- Fiat Regata
- Audi A2
- Fiat Oltre ( nie wiem co to wogole za pomysl z tym samochodem )
- Ford Ka
- Renault 9
- Alfa Romeo Arna
Adaho_krak - 31-10-2006, 23:49
A pamiętacie jak BMW zmieniło stylistykę pare lat temu też było ble a teraz nawet fajnie zaczyna wyglądać mi osobiście nowa 5 sie podoba. A pozaym wszystkie auta na "F" są paskudne i zawsze były chodzi mi o "F" w marce oraz kraju producenta
Robson86 - 01-11-2006, 08:09
Ja tez sie nie zgodze z Krzyzakiem, Toyota Avensis jest calkiem ladnym samochodem....z reszta czolowe miejsce w statystykach sprzedazy mowia, ze nowy Avensis jednak przypadl do gustow ludzi tylko troche za duzo ich na ulicach ,nowy Accord-dla mnie rewelacja-powiem krotko jest piekny, Yarisa 2-maly no i taki jakis smieszny z deczka , co do Nowego Civica- bardzo dobrze sie sprzedaje-sa na niego kolejki ( i tez przypadl wielu ludziom jesli chodzi o design) Nowy Civic ladnie wyglada, i w ogole mnie sie podoba...ale jak stoi w salonie lub jezdzi po ulicach(szczegolnie czrny z felami np16 )....sam bym go chyba nie kupil->za kosmiczny Ale jest tylko moje zdanie na temat tych autek. A opinie sa....kazdy ma swoja (cyt. Hubeerta)
Pozdrawiam
Pozdroo
Anonymous - 01-11-2006, 09:41
adaho_krak napisał/a: | A pozaym wszystkie auta na "F" są paskudne i zawsze były chodzi mi o "F" w marce oraz kraju producenta |
nigdy sie z tym nie zgodze...peugeot406 ,renault laguna 1,citroen cx,ford capri,fiat coupe to dla mnie klasyki,ktore nawet za 100 lat beda piekne. acha,zapomnialem jeszcze o ferrari testarossa
cns80 - 02-11-2006, 11:00
wlad napisał/a: | adaho_krak napisał/a: | A pozaym wszystkie auta na "F" są paskudne i zawsze były chodzi mi o "F" w marce oraz kraju producenta |
nigdy sie z tym nie zgodze...peugeot406 ,renault laguna 1,citroen cx,ford capri,fiat coupe to dla mnie klasyki,ktore nawet za 100 lat beda piekne. acha,zapomnialem jeszcze o ferrari testarossa |
Jak wyrzucisz tego Fiata to się zgodzę
Marcin-Krak - 02-11-2006, 13:23
Mi osobiście najbardziej się nie podoba Thalia i dacia Logan - ale to prawie to samo ; Ssang Young Rodius i wogóle wszystkie auta tej marki jakieś takie dzikie są
A Mitsubishi i tak są wszystkie ładne- nawet jak nie są
Anonymous - 05-11-2006, 10:11
Samand
Brzydki ale tani
McDoune - 05-11-2006, 10:28
gg66 napisał/a: | Samand
Brzydki ale tani |
IMHO jak na tą klasę to całkiem ładny. Taką Dacie Logan bije na łeb. Od Thali też jest lładniejszy
saphire - 05-11-2006, 11:29
Ja myślę że nowy Bravo oraz Linea to sporo zamieszania zrobią na rynku. Fakt że to auta na ,,F'' ale ładniutkie w przeciwieństwie do tego niby nowego paskudnego gala a nowa Carisma (gdyby powstała) IMHO mogła by spokojnie mieć budę tej Linei z drobnymi modyfikacjami
Anonymous - 05-11-2006, 13:18
Żeby nie było tak różowo:
Mitsubishi CT
Mitsubishi SE-RO
Mitsubishi EZ MIEV

Mitsubishi Roadster Konzept

Mam tych dziwadeł jeszcze kilka, więc jak chcecie to mogę wkleić
Hubeeert - 05-11-2006, 13:41
bartek_nkm napisał/a: | jak chcecie to mogę wkleić |
Dawaj
Anonymous - 05-11-2006, 14:34

saphire - 05-11-2006, 14:46
Kilka w miarę fajnych ale większość to paskudztwa. Czy w tym Mitsubishi wszyscy dobrzy dizajnerzy wymarli czy jak???
Anonymous - 05-11-2006, 15:08
Jeszcze klika:
Gdzieś widziałem najnowsze Pajero, ale niestety nie mam fotek. Było... fuj...
|
|
|