Carisma - Ogólne - Konkluzja
Anonymous - 02-11-2006, 14:55
eee isuzu podobno niezle diesle robi (oczywiscie do momentu az cos padnie), kolega kiedys szukal vectry i koniecznie z silnikiem isuzu, wiec sie troche nasluchalem
Hubeeert - 02-11-2006, 15:02
arturro napisał/a: | eee isuzu podobno niezle diesle robi | Podobno
arturro napisał/a: | oczywiscie do momentu az cos padnie | No właśnie arturro napisał/a: | kolega kiedys szukal vectry i koniecznie z silnikiem isuzu | A ja jeździłem Oplem z tym silnikiem i conieco wiem
Anonymous - 02-11-2006, 15:06
ja tez - dwoma egzemplarzami Combo - z czego jeden ma nastukane juz 700tkm i na ten silnik nikt nie narzekal
Hubeeert - 02-11-2006, 15:11
adams12, bo to "stare" 1,7 albo bez turbo albo na pompie wirowej
szczeslaw - 02-11-2006, 17:28
Hubeeert, bez turbo - silnik trwały ale mi przynajmniej jeździło się tym koszmarnie - fatalna "kultura pracy" i "osiągi".
oozz - 20-12-2006, 12:52
Wracając do pierwszego postu...
Może to szczęście "lajkonika", ale (odpukać) z silnikiem nie mam problemu (poza opisanymi przeze mnie dwoma przypadkami utraty mocy, które nadal nie wiem co spowodowało). Owszem walczę z przyciskami szyb, ze skrzypieniem, ale silnik ok. Może jeszcze przebieg nie ten by walczyć z usterkami? (auto kupione przy 92tyś-serwisowane w niemczech, a teraz przejechało 20tyś w tym roku).
Pzdrowiam świąteczne Marek
P.S. Pewnie szczęście trochę mi się skończy, gdy ktoś zyczliwy(i wiedzący oczywiści) obejrzy autko na zlocie (następnym) i powie ile jest do zrobienia
Anonymous - 06-01-2007, 22:48
poza opisanymi przeze mnie dwoma przypadkami utraty mocy, które nadal nie wiem co spowodowało
Lajkonik ci pomoze.......Magiczne słowo "przepływomierz". Dalej pytaj u dilera.
P.S. Mój miał 72tyś i serwis w Belgii,ale może to ma jakieś znaczenie?
|
|
|