ASX Ogólne - [1.6] Przednia szyba jest bardzo podatna na zarysowania
Krzychuuu - 30-06-2011, 19:51
Łatwo porysować lakier, na czarnym te drobne rysy są bardziej widoczne niż na jasnych kolorach. Nawet palcem zrobiłem mikrorysy.
Muciek - 30-06-2011, 20:35
Lakier to jest porażka, u mojego taty w Outlanderze już widać takie rysy, że głowa mała... Tragedia jednym słowem.
DJ Fazi - 30-06-2011, 21:05
Muciek napisał/a: | Lakier to jest porażka, u mojego taty w Outlanderze już widać takie rysy, że głowa mała... Tragedia jednym słowem. |
A myślałem ze tylko ja mam tylko takiego pecha
Wedrowiec - 04-07-2011, 12:50
ja nie narzekam poza dwoma miejscami... pod klamkami - to jest po prostu tragedia - wygląda jak w 10 letnim aucie - całość porysowana, wytarta - nie czarne a szare. A pazurów jakichś długich nie mam więc po prostu jak czasem otwierając palcem przesunę to taki efekt już był po miesiącu - dwóch.
66butch - 04-07-2011, 14:27
U mnie też masakra, najgorzej pod klamkami a "pazury też przycięte" jak u Wędrowca
Na pocieszenie (???) w scenicu którym jeździłem przed zakupem ASX było to samo - pierwsze rysy pod klamkami pojawiły się po kilku miesiącach.
Ostatnio byłem na myjni "parowej, ekologicznej" a koleś do mnie "oj Pan to chyba cały czas jeździ na myjnie mechaniczne bo lakier skatowany jak 100 *beep*"
Wreszcie trafił Pan do porządnej myjni."
Popatrzyłem na lakier po myciu i faktycznie - jatka siekanina
|
|
|